onsdag 14. mai 2008

Her er vi igjen - på bloggen

Torsdag 15. mai:
SIDEN JEG HØRTES SÅ UTAKKNEMLIG UT MED DEN AWARDEN VIL JEG BARE FORSØKE Å RETTE OPP! Sorry - jeg er et utakknemlig beist! Tusen takk for hyggelig award. Jeg er selvfølgelig glad for at noen ser på siden min og liker den :) Torunn og Fru Fjeldhammer får den tilbake. Fru Fjeldhammer ga den jo til alle - men allikevel... Jeg har drevet med lesing til eksamen og ballettavslutning - derfor litt kort innpå i dag.


Noen - Lyst på livet - Torunn og Fru Fjeldhammer mener at jeg er en kreativ blogger. Det takker og bukker jeg for - men dere skal vite at jeg er en skikkelig "Copycat". Jeg er nok praktisk og klekker nok ut noen ideer, men en skaper er jeg ikke. Dette er ikke falsk beskjedenhet - så er det sagt. Takknemlig er jeg fordi det er så veldig hyggelig :) Det er dessuten en ære for meg å legge ut awarden som Hulda laget og som sprer seg flott rundt i blogglandia. Tusen takk Torunn og Fru Fjeldhammer :) Jeg digger dere!Somebody think that I am a creative blogger, really I'm just a copycat :) But I am greatful. I am - really :) I have to give this award to three other creative bloggers.

I choose to send this Creative blogger to my friends out there, Janneke , Eva and Vaniljdrömmar. They have all great blogs which I enjoy very much. Thank you for all the inspiration that you give to the copycat :) Copycat should really be my nick here.

Den som rydder - den finner. Det har vi erfart mang en gang. Jeg kjøpte et kamera til bruk på jobben og ifjor sommer drev jeg med prøvefotografering av dette. 267 bilder som jeg hadde glemt. Disse er nå overført og noen av bildene jeg tok i mamma og pappa sin hage i fjor blir herved vist heder og ære ved å bli lagt ut på bloggen.

I found my "job-camera" with 267 pictures. Here are some of them. These are pictures from my parents garden last summer.

Flammentanz (som jeg har kjøpt i år og som jeg håper blir halvparten så fin). Denne er praktfull sammen med klematisen. Den gikk rundt veggen fra øst mot syd.I bakgrunnen griller sikkert pappa noe godt - men det husker jeg ikke hva er..:)

Rosa pion og terrassen på sydsiden.
Utsikten fra nye verandaen - mot øst. Helt vidundelig rett og slett.

5 kommentarer:

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Oj vad flitig du har varit! Så många fina prylar och blommor, du förtjänar verkligen ditt pris! Det är så mycket grönt och så mycket som blommar hos er att jag blir alldeles avundsjuk (men inspirerad på samma gång ;-)

Evami sa...

Tusen takk for den Hanne:) Koselig:) Skjønner hvor du har fått interessen for hage fra da:) Wow her var det mye fint,og i potter da:) Kjekt å se så nye fint i krukker:) Det er håp for meg:)

Jeg blogger og min kjære ser ishockey... Norge-Canada... Er sånn stas at du aner ikke:)

Tusen takk igjen,ble så kjempeglad:)

Klem Eva

Anonym sa...

Hallo Hanne,
I feel so proud to receive your award, especially because it's about being creative. THANK-YOU-VERY-MUCH ! I have some new (creative) projects at the moment but i am no yet able to show you pictures because our daughter has taken the camera on her 5-days schooltrip to Tsjechie !This weekend she will be back :)
Thanks again and have a nice day !!!

Vaniljdrömmar sa...

Hej!
Tusen tack för utmärkelsen, de värmer blev sååå glad:-)
Vilka underbara bilder du visar, nu händer det mycket i trädgården har varit ute och fotat en del idag. Ha det så bra!
Kram Helene

Ullis sa...

Tack för besöket på min blogg. Vilka härliga bilder med blommor. Längtar riktigt mycket till sommaren och alla blommor som slår ut.

Kram Ullis