onsdag 28. mai 2008

Snart ferie...

Noen som kjenner seg igjen?Kos dere masse i sommer ;)

5 kommentarer:

Evami sa...

Vi har ferie til og med 10 august vi,så for oss er det en sannhet.... Neida,siste uka i ferien skal vi til Åre så min kjære får sykle.. Er ikke jeg snill kanskje????

Ellers så går turen til Danmark 1 uke,gjett om jeg gleder meg til det .. Åh ja....

Ha en fin kveld:) Klem Eva

Lyst på livet! sa...

Skal feriere i Søndre Hallangen jeg, Hanne!
.-)

Er skikkelig sliten i dag og tror jeg skal legge med snart.....For mye vin på en tirsdag er slettes ikke bra!

Godt det ikke skjer hver uke :-)

Ha en deilig kveld!

Monica sa...

Hei! Jeg har fått en utfordring fra Anemone, og siden jeg er så fersk her inne, valgte jeg å sende den videre til dere som har kommentert bloggen min. Mulig du har fått den før...Utfordringen ligger på bloggen min:)

liven sa...

Skal nå 14 dager til syden!!
Men det pleier ofte være rene feriekolonien her.......vi får se:O)

Ha en fin kveld/natt:O)

Storeflittig sa...

Hei hei! Du og du.... jeg skulle jo ha svart på treffspørsmål for omtrent: 100 år siden... SORRY! Her er det litt teflon om dagen, alt som ikke har med eksamen å gjøre detter bare rett ut med det samme...

Jeg er desv i Bergen fortsatt den 31 (misser det med 2 dager... klassisk!) skal høre med fru pink om hun kanskje er i treffsiget:)

skal jeg lage et innlegg om det på nib? da blir det kanskje flere som kommer? skriver noe som: Min verden har tatt initiativ til treff på hvitsten den 31. mai, osv. hva syns du?

nå er det siste innspurt: siste eksamen er i morgen, deretter er det blolggings og ferie! HURRA! digger pondus, forresten:)