onsdag 7. mai 2008

I dag er månedens høydepunktPjusken liker seg godt når det er rydda :)

I dag er det nemlig jentejunta. 6 gale jenter isammen (en er midlertidig i Stavanger - men vi tenker på henne). I 12 år har vi holdt på og fra å røyke, drikke kaffe og spise sjokolade med begge hendene - så mye at jeg ofte hadde relativt store problemer med å sovne (hjertebank - sukkerskjelving og koffeinsjokk) og lå en meter over madrassen, er gjengen blir relativt "asketiske" etterhvert. En periode var det tilbud om kun sunne godterier (gulrot, selleri, grønnsaksdipp). Dette har nå jevnet seg noe ut og vi har blitt noe mer avslappa til hva som kan serveres og hva som faktisk blir servert. Jeg går for vårvarianten i dag, rabarbrakake med vaniljeis. Ingenting mer - de må spise opp :) Så blir det selvfølgelig kaffe og kanskje en liten sherry. De begynner jo å bli gamle damer etterhvert. Bare jeg som ikke er bestemor (ekte eller ste-).

Det er alltid en herlig kveld med fnising, høylytt latter, store og små verdensproblemer. Ha en deilig kveld. Jeg vil være hos damene "mine".Tonight it's my "girl’s night" - with a bunch of girls/women/old ladies. We have been together once every month for 12 years. It is the best. There will be laughter, loud and girly. A spring cake with rabarer and vanilla icecream. There are no men around us – and we just keep on talking and laughing all night. I love these girls/old ladies. They will maybe be served some Sherry tonight, since they have become so old…

7 kommentarer:

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Våren har kommit mycket längre hos dig än här hos mig. Var ligger Akershus någonstans? Här i Luleå långt upp i Bottenviken håller havsisen på att smälta och de första tussilago har dykt upp i dikena. Hos dig var det mycket grönare och t o m en pion på väg, vad avundsjuk jag blir.

Lyst på livet! sa...

Kos deg masse med jentene Hanne!!

Klem Torunn

Anitas hus sa...

Hei Hanne!

Håper du har en topp kveld med jentene. Er så koos med jentekvelder, spise, prate, spise...

Ha en fin kveld!

Anonym sa...

Sounds fantastic: your "girls night". Hope you have a lovely evening with lots of laughter :))
Greetings, Janneke

PS. the spaghetti story is great !!

liven sa...

Håper du hadde en fin dag med jentene dine i går!! Det er så gøy å treffe gode venninner!! Lurer på å dra i gang en skikkelig jentefest i sommer!! Ingenting er så morsomt:O)
Skjønn pus der han ligger å drar seg!!
Ha en fin kveld:O)

Lindas Hus.. sa...

Kos med jente kveld med mye latter og morro.Det kan en leve lenge på.
Flotte blomster og lykter hos deg.
Ha en god helg.Hilsen Linda :))

Karoline sa...

takk for hilsen!!!
koselig med slike jentekvelder, viktig!!!
ser ut som du også har litt sommer, herlig!
ha en fin kveld.
klem