fredag 23. mai 2008

Ja, da var det gjort til jul :)

"Sweet home blogger Award"For sharing,beaty love and joy... En Award for hjemmet`s lune gleder! Den er ment til bloggere som deler av seg selv,sine vakre ting,hjem og familie på en morsom og god måte!


..... og den fikk jeg av Eva. Nå som jeg er helt tom i huet og utslitt i kroppen :) Nåja, så utslitt er jeg ikke.

Takk for alle gode ønsker til eksamen. Kanskje det var det som gjorde susen?
Eksamen, det var en merkelig opplevelse. Lite søvn, opp 05.30 - 7-båten fra Moss og Eksamen kl. 9. Da klokka ble 11 var jeg ferdig....? Det har jeg aldri opplevd før og det var virkelig helt tom. Jeg så igjennom noen notater etterpå og jeg skjønner ikke at jeg kunne skrevet noe mer heller. Tema var greit nok - Ann-Magritt Jensen, boken Fra nyttebarn til byttebarn. Fordeler med mange barn i tradisjonelle samfunn og hvordan barnets plass i samfunnet har endret seg i det moderne samfunn (noe sånt, husker ikke helt nøyaktig). Jeg føler at jeg har svart helt greit, men...? Ja, ja - det går den veien høna sparker :) Kan ikke gjøre noe med det nå. Blir det dårlig karakter får jeg heller ta en ny runde til høsten. Sosiologi er litt vanskelig på den måten at det er litt lite konkret. Litt vanskelig å vurdere selv.

SÅ - på veien hjem, skulle jeg overlevere rosen til farmor til min bror og jeg hadde på følelsen at jeg kjørte Vestfold rundt før jeg endelig fant ham. Kjørte litt feil da - kremt! Og skyldte på broren min at han hadde forklart dårlig... hmmm! Ja, ja. Han kjenner meg jo, men han var litt irritert og det var jeg også :)

Videre så kom jeg på at når jeg allikevel var på Hurumlandet på vei hjem, da kunne jeg stikke innom hagesenteret på andre siden av fjorden, på Røyken. Foss - Bo grønt. Det var et fint hagesenter det! Kanskje et av de fineste jeg har sett og etterhvert har jeg fått med meg noen. Oppdraget var helt klart - Pelargonia. De man ikke ser overalt iallefall. Bilder etterhvert. Nå skal jeg ut i hagen å avreagere litt - deilig. Grill og rødvin til kvelds. Sorry Tone - blir ikke noe deilig fra din meny i dag. Jeg er altfor lat.

SÅ - tattaratattarata! (hørte dere fanfaren?)
Tone får awarden fordi hun trenger en oppmuntring etter at hun har funnet sine første Iberiasnegler i går! Dessuten har hun veldig fin blogg og matsidene er også verdt en titt :)Hun er dessuten en veldig god kollega og hyggelig venninne å ha!

Torunn får awarden fordi hun er så kjekk og grei og fordi vi snart skal på bloggtreff. Dessuten gir hun masse inspirasjon og viser frem vakre bilder og et hus som jeg bare kan drømme om :)

Linda får awarden fordi hun er gift med fetteren min og fordi hun har en dramatisk historie som hun deler med mange. Det at folk gir av seg selv gjør at det blir lettere for andre å takle livets lunefullheter og dramatiske vendinger som iblant skjer med oss alle.

Eva får awarden tilbake fordi hun også er så kjekk og grei. Dessuten er hun veldig flink med bilder og gjør masse morsomme ting på bloggen sin.

Helt til slutt - god tur til svigermor og svigerfar og god helg til mamma og pappa! Jeg er i skikkelig godt humør idag - ennå jeg ikke aner hvordan det gikk på eksamen. Jeg forsøker iallefall - det er ikke verst bare det. Gamle kjerringa som jeg blir etterhvert... :) God helg alle sammen. Kanskje noen pelargoniabilder etterhvert? Vi blogges.

10 kommentarer:

Lyst på livet! sa...

Å Hanne!

Tusen, tusen takk skal du ha for awarden! Koselig og rørende og veldig god avslutning på en helvetesuke...til tross for at jeg ikke har hatt eksamen :-)

Det går sikkert bra med karakteren din, Hanne! Det er vel ikke alltid kvantitet som teller? Kvalitet bør vel være det som veier tyngst i en slik sammenheng også!

Du får nyte kvelden med både grill og rødvin! Det har du fortjent nå!

Her blir det kebab. Min bonussønn feirer 12 årsdag med 13 gutter, så vi hiver oss på dems meny. Jeg stikker til Festiviteten, der Frida danser og blir der helt frem til jeg skal kjøre Theodor til Drammen. Han skal være med det gamle fotballaget sitt der på cuo sammen med pappan sin :-). Neste helg skal begge ungene til Drammen, så da får mor et lite pusterom....

Klem Torunn

Tone sa...

Hei Hanne,jegharlurt veldig på hvordandetgikkmed deg i dag!!
Godt å høre at du kom deg gjennom dette!!!
Jeg vet at Foss plantesenter er flotte greier, min venn Marit i Ås-nytt har skrytt veldig av det flere ganger.

Jeg har vært på TRE plantesenter i dag uten å kjøpe en dritt! ER det MULIG??? Dro til Espely for tredje gang den måneden her, etter å ha fått reklame i posten. Og for tredje gang, har de ikke det som står i reklamen. Da jeg kommenterte det, sa dama at det kunne ikke HUN noe for! Brosjyrene er nemlig trykket for et halvt år siden!
(jaja, du kjenner jo meg, prinsessen som ingen kan målbinde...) - og ENDA er ikke renessanserosen Clair pottet ! - ellers takk. Jeg skal lage om det lange rosebedet mitt rett ved rosebuen, og der skal alt graves opp, og nye roser skal kjøpes inn.
Gleder meg gitt, men må vente på lønninga 12.juni (merkelig, blakk allerede...)
TAKK for utrolig hyggelig hilsen!
bare jeg lærer hvordan jeg viderefører den nå, så skal jeg også bli litt mer delaktig.
Nå skal jeg sjekke hjemmesida til Hege som har levert hovedoppgava si i dag - om hun er oppegående da, - tipper det er en del rødvinsglass i hue. Der og.
Jeg sitter og maler skapdør til hyttekjøkkenet til kusina til lars, og drikker vin.
'Sov godt!

Lyst på livet! sa...

Hehe....dere er bare SÅ herlige, jenter!!

Men vet dere hva jeg kom til å tenke på her i dag tidlig (det er fortsatt tidlig, så jeg retter det til i dag VVVELDIG tidlig); Min eldste er jo ganske aktiv på nett...Nettby, MSN osv.... Jeg er jo ofte inn og sjekker hv ahan driver med, så overoppsynet har kontroll enda! Men hva tror dre han får beskjde om til stadighet??

Jo, IKKE AVTAL Å TREFFE FOLK DU CHATTER MED PÅ NETT!!


HAHAHAHAHAHAHA.....Tenk om dere ikke er Hanne og Tone?? Hjelp!!

:-)

Ha en fin dag!
Her har jeg våknet til et slylage som omtrent treffer meg i hue, så det later til å bli litt av en utedag gitt! F#¤%& å!

Klem Torunn

Lyst på livet! sa...

Skylage...

Evami sa...

Heia Hanne!

Det har helt sikkert gått bra:) Du har jo lest og lest og har sikkert stål kontroll på det du har levert:)
Jeg har troen på deg:)

Brødre,de er en pest og en plage,og en stor glede og støtte:)

Så kjekt å få handla Pelargonia som ikke er helt vanlige:) Jeg skulle vært og handla noen blomster jeg også,men tar det over helga:) Min kjære er og sykler i Åre idag,og da har jeg to småtroll hjemme,og mams og paps er bortreist. Da kan jeg ikke sette de igjen der og ta meg en tur alene...

Men håper at minsten blir roligere til kvelden,for hvis han er det ,så får jeg til å dra på Def Leppard konsert på torget:) Har så lyst til det:)

Når dere skal a blogge treff neste helg,så skal jeg ha nabofest:) Det blir trivelig,gleder meg.. Vi kjenner ikke hverandre så alt for godt ,men fest en gang i året hjelper på:)

Ha en flott lørdag og håper at været er like bra hos dere som hos oss:) Klem Eva

chatrine sa...

Heihei!
Gratulerer med flott award!
Å så bra at eksamen endelig er over, nå kan du bare slappe av å nyte dagen!:)
Hos meg har det vært så travelt denne uka...men i dag har jeg fri, og dagen skal tilbringes ute i hagen. Masse arbeid å gjøre, men det er bare kos!

Ønsker deg en riktig fin helg!
Klem fra chatrine:)

Mia sa...

Gratulerer med vel overstått eksamen! Og resultatet blir helt sikkert bra, skal du se. Deilig å ha det overstått uansett, tenker jeg, slik at du kan konsentrere deg om andre (og hyggeligere...?) ting. God helg ønskes deg!

Albertines verden sa...

Hei. Takk for invitasjon til bloggtreff, men jeg er redd jeg ikke rekker det.Mine helger er så amputerte for tiden, ettersom jeg må jobbe en del. Men dere får kose dere, så skal jeg prøve å henge meg på neste gang. Ha en fin helg!

Minime sa...

Håper det har gått bra på eksamenen. Det er en skikkelig utladning med eksamen. Jeg har gitt deg en utfordring i bloggen min. Håper du ikke har fått den før. klem

Linda sa...

Hei Hanne, så koselig da! Nå ble jeg rørt og glad :o)
Har ikke hatt nett hjemme på en uke pga et ødelagt modem, så jeg har ikke sett mailen din før i kveld. Veldig koselig..tusen takk!
Ellers leste jeg at du også har hatt eksamen? Gikk sikkert bra!! Jeg har min siste på torsdag. Engelsk muntlig..tror det skal gå rimelig greit. Hilse mann og barn! :)