fredag 9. mai 2008

Me liki...som Carrie bruker å si :)

Har dere tenkt på hvor fantastisk denne ordningen med lønn en gang i måneden er? Tenk på det - 1,6 % arbeidsledige i norge, knapt 40.000 mennesker. Dvs - jobb nr. 1 "hele folket i arbeid" er fullført! Nå gjenstår det en del andre ting å gjøre selvfølgelig, men man kan ikke la seg trykke ned av det. Uansett - jeg fikk lønn i dag. I dag som jeg hadde fri. Det passet fint med lønn nå - dvs. det passer fint hver eneste måned.

Først hentet jeg roser og dette kan man kalle en bil full av roser. Det er plass til nøyaktig 17 roser i min (vår) bil:Fikk jo svidd av noen kroner her, men det hadde vært litt passivt å stoppe med dette ;) Så, handleturen fortsatte med litt tøy og sko til datteren og dette til meg:Har du sett på makan - Green gate? Hmmm. En liten duk til den gamle osteklokken etter farmoren min - som bare står i skapet, men som jeg jo kan bruke. Et kjøkkenhåndkle til er greit å ha. Det andre bruker jeg som duk :)

Ny såpedispenser til kjøkkenet. Miljøvennlig og pent.Rosene skal plantes rundt omkring her - jeg er ikke sikker på hvor jeg skal ha alle sammen - men det finner vi ut av i morgen. Det er jeg helt sikker på. Kanskje jeg må ut å kjøpe noen flere krukker - hmmm...Til slutt et par bilder fra hagen. Tulipanene er vakre, selv om det er helt andre farger enn det jeg bestilte og bedet ser ut som om noen har rota rundt der i hele vinter, men det ordner jeg senere når georginene skal plantes her.6 kommentarer:

Miamor sa...

Oi Hanne :) Skal si du har shoppa ...

Du har jo DEN digre hagen da, så klart du må ha roser...
Drømmer om engelsk rosehage jeg og, men stenbedet mitt er nok ikke egnet....

Ha en flott pinse, nye krukker eller ei...

♥ H@rmoni ♥ sa...

Det var da veldig med rosebusker! Her blir det nok en flott roseblomstrende hage etterhvert. Det er jo bare så nydelig med roser!
Kjøpte meg kun en rosebusk i dag.Fikk lønn i dag jeg også, så det blir nok mere shopping i morgen. Gleder meg forresten til å se klatrerosene komme.
Du har jo masse fine tulipaner også!
Det går fort penger når man begynner å shoppe på hagesentre..
God helg til deg!

Lyst på livet! sa...

Hanne!

Du har ikke brukt opp lønna di med en gang?? :-)

Gleder meg til å se rosebuskene i full blomstring!
Mye lekkert annet du har kjøpt også!
Det er så morsomt med noe nytt vettu....hver gang!!

Ønsker deg en deilig lørdag!

Klem

Miamor sa...

Du lager rosehage til meg og jeg syr putetrekk til deg? Avtale..??

Kos deg med hage og frihelg.

jentene maser om å dra på fjelltur, så vi får se...kumme vært deilig. men først gode venner på kaffe på terassen med sjokoladekake og kaffe...

Det er mat for mons...

Evami sa...

Lønn er like godt å få hver måned:)
SÅ flotte roser du har kjøpt Hanne. Skjønner at du gleder deg til å få planta dem og få det resultatet i innlegget under:)

Flotte "rosa" tulipaner du har... Så snedig at vi får andre farger enn det vi har kjøpt,men de er jo fine uansett.. Mine reiser seg ikke uansett hvor mye vann de får,tror at jeg har planta dem litt for høyt.. Det blir lengre ned i jorda neste år:)

Har ei utfordring til deg inne hos meg,hvis du vil ta den. Det er frivillig:)

Kos deg med rosene dine:) Jeg koser meg med blogging i sola. De to største gutta er borte og minstemann sover... Nyter stillheten:)

Klem Eva

Miamor sa...

Skal bli spennende å se Hanne , når det blir ferdigplanta!

Det tar på å drive hagebruk!

Vi har rensa terassen i dag.
Den ene av to!
Et stykke på veg!

Har også væer på fjelltur ,med mellomstejenta! Trivelig pg deilig med litt trim i finværet!

ha ei fortsatt god pinse!