lørdag 24. mai 2008

Utfordring - en lørdag med regn!

Disse tulipanene, som jeg trodde var rosa, men som var en veldig flott fargeblanding har stått veldig lenge nå pga kulda. De er fine :)

Ellers så har vi vært på NRK Marienlyst på danseaudition - dvs. datteren min har vært. Hun gikk ikke videre, men hun "sto han av"! Synes hun er tøff jeg :) 600 skuffa unger i dag! Glad jeg ikke sitter i den juryen. Mens hun var der var vi på "markedsdag i Bogstadveien, Majorstuen". Ja, jeg skriver det i anfølselstegn fordi det var ikke som markedsdager som jeg er vant med. Det var rett og slett ganske støyete og sinnsykt mye folk. Det er da jeg føler meg som bonde i byen :) Fikk handlet noen småting på Traktøren. Det er ikke å forakte. Kanskje jeg viser frem senere.

Nå er det King Kong på DVD spilleren, men jeg synes faktisk den er ganske fæl og trist.

Uteværet som Torunn ønsket seg glimret med sitt fravær, men det passet godt til film, stearinlys og kaffe :) Fortsatt god helg.

Jeg har fått en utfordring og den har jeg hatt før - men jeg tar den igjen. Det gjør vel ingenting?
Utfordring fra Minime. Den må jeg forsøke å svare på :) Jeg kan ikke juge - det er altfor mange som kjenner meg skikkelig som leser denne.

3 navn jeg går under: Mamma, Hanne (selvfølgelig) og "ja kjære" (det siste er ikke alltid helt positivt for å si det mildt).3 ting som skremmer meg: slanger (inklusive stålormer - jeg hater dem), miste noen man er glad i (det siste fortrenger jeg mest mulig), å miste jobben.

3 ting du ofte/helst har på deg: Svarte klær, øredobber av en eller annen variant, hårspenne (når håret vokser vilt og uhemmet som det gjør nå og jeg ikke får kommet meg til frisøren).

Sannheter om deg selv: Stor, sinna/høylytt (ikke hele tiden - men iblant, sjeldnere nå som jeg begynner å bli gammel), hater intenst å rydde (det er det verste jeg vet - men jeg elsker det når jeg er ferdig). Noen ganger er jeg ei skikkelig kjeftesmelle - men jeg er også snill, mild og god (iallefall innimellom).3 ting du gjerne vil ha: Ny symaskin (jeg har aldri blitt venn med den jeg har - selv om alle sier at den er bra), Alessi vannkoker, Kitchenaid kjøkkenmaskin. (Det høres råflott ut - men, men...)
Her sitter jeg og tenker i nattens mulm og mørke (00:44 natt til søndag) ønsker jeg meg virkelig dette? Egentlig ikke - fordi, hvis jeg virkelig hadde ønsket meg dette så hadde jeg kjøpt det nemlig! Det jeg egentlig ønsker meg er fred på jorden, et oliventre og en oppstammet lavendel (de to siste vil jeg sannsynligvis kjøpe på et eller annet tidspunkt, hvis jeg ikke får det til bursdagen - trallallallala).

Tre nye får utfordringen:
Tone - hun svarte ikke på den forrige gang! Nytt forsøk :) (stakkar, hun er vel bare ute og leter etter Iberiasnegler i regnet).

Chatrine - hun er morsom og trenger noe å drive med i kulda :)Tror ikke Chatrine har hatt den før, selv om jeg ikke har fulgt helt godt med de siste to ukene.

Sist men ikke minst, Kerstin med sitt hvite hus. Hun tror jeg heller ikke har hatt den før så det blir gøy!

Lykke til med utfordringen - jeg gleder meg.

18 kommentarer:

Frida sa...

Hej!
Vilka fina tulpaner!
Kul att läsa lite om dig.
Hoppas du får en trevlig helg!
Kram frida

Klarafina sa...

De var jo ikke akkurat rosa de tulpanene men fine var de!
Ha en fin helg!

moseplassen sa...

Flotte tulipaner ja :)
Revebjeller kan du godt flytte nå (og senere, men helst før de får blomsterstand da). Ikke noe problem. Revebjeller kan forresten greie seg med både lite lys og lite vann når de bare er etablert :) De sår seg ikke så lett på sånne steder, men blomster så fint så fint.

Anonym sa...

Goedenavond Hanne,

Thanks for your message on my blog.
Today the weather was still fine with us but tomorrow will be very rainy. So a nice day to stay inside also. Wish your husband a nice day tomorrow.... i have a brother that is also completely crazy about planes !! He also builds modell-planes and he can fly them.
Have a nice weekend.
Janneke.

liven sa...

Heisann!! Ja det er sant at rhododendronen trives bedre her enn på østlandet.
Husker det fra mine foreldre som bodde på østlandet i mange år!!
Tidig å lese disse utfordringene........du ser nå veldig blid ut ved siden av denne solsikken!!
Ha en fin lørdagskveld:O)

moseplassen sa...

Flott at du sa i fra om at du hadde falt ut av den ene listen. Du sa du hadde en blogg til, og ganske rett, når jeg gikk i profilen din så ser jeg jo at du har en blogg til som du viser hagebilder i. Det er den du tenker på ikke sant? Den ser da ut til å være 100% hage?
Jeg legger inn det som finnst jeg, bare si i fra om du vil ha den med.

Trønderpia sa...

Så flotte tulipaner!

Men du...det er koselig at du like deg inne hos meg, og du er selvfølgelig velkommen til å følge meg over i min lukkede blogg, hvis du vil.
Koselig om du har lyst til å bli med.

Vibeke

Lyst på livet! sa...

Hallo Hanne!

Vi har akkurat skrudd på tv`n nå og fått med oss gjennomgangen av låtene i MGP. Det er da jeg skjønner hvorfor jeg ikke ser mgp!!
Fy flate så elendige greier!

Her ikke gjort stort i dag nei :-). Har tilbragt 6 timer i Festiviteten og overvært to danseforestillinger. Var hjemme kl ni og da måtte vi ha MAT! Ertesuppe m øl og akevitt ble det i dag .-)

Synd at datteren din ikke gikk videre da.... Men hvis det var 600 skuffa jenter, så forstår jeg at konkuransen må ha vært hard .-). Moro er det med disse dansejentene i allefall!
har faktisk begynt å dabse litt selv jegpå min eldre dager...Jazzdans :-). Skulle bare øbnske at tilbudet var litt større slik at det ble flere timer å velge mellom. En gang i uken er litt lite... :-) Moro læll!

Uteværet kommer vel i morgen,eller??

Kerstin sa...

Hei Hanne:=)

Takk for utfordringen, den skal jeg ta. Men det blir ikke før i morgen eller mandag.
Ønsker deg en fin lørdagskveld.

Klem Kerstin

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Dina tulpaner är väldigt granna! Önskar jag hade satt några, min trädgård är så tom ännu i väntan på att knopparna ska slå ut.
Ha en skön helg!

mali-mo sa...

Så flotte tulipaner! Artig å lese litt om deg også. Ha en fortsatt fin helg!

Merethe sa...

Var ikke meningen å støte noen med det:)
Men det er godt å høre at flere har store problemer med å legge seg:)

Takk for hilsen.
Klem Merethe

Hespe sa...

Hei på deg i natten!
Takk for koselig besøk..

Hi, hi - mens du venter får du gjøre som meg, gå og kjøpe fake"... Men de var fine, var e ikke???

Nattinatt fra meg:o)

Evami sa...

Hva skjer a???? La igjen en kommentar isted,men den er borte.....

Ble ikke konsert på meg,for vi fikk besøk og minsten ville slettes ikke sove.... 4 tenner på engang er steintøft for en liten gutt.... Han greide ikke bevege overleppa si engang stakkaren...
Ikke tid til blogging eller noe,fikk jo nesten litt abstinenser jeg,hihi,,,

Så synd at frøkna ikke kom vidre,men så bra at hu ikke ble helt knust.. Hjalp sikkert litt på at det var 600 andre som iike kom vidre vil jeg tro:)

Kan jo være at du ønsker deg en Kitchen AId,for det gjør jeg:) Men fred på jorden og noen planter er vel "bedre ønsker".. Og den som hadde hatt formelen til fred på jorden,WOW... Det hadde vel vært det beste som kunne skjedd:)

Ha en fin søndag:) Klem Eva

chatrine sa...

Heihei!
Takk for utfordring:)
Jeg har nå lagt mine svar i bloggen min:)

I helga har det vært jobbing i hagen på meg, så nå sitter en ganske så slite chatrine forran pc, og her blir jeg nok sittende resten av kvelden tenker jeg:)

Ha en finfin kveld!
Klem fra chatrine:)

sol&bolig sa...

Sorry, sorry! Eg ser at eg nettopp har gitt deg ein utfordring som du nettopp har svart på. Snakke om å følga med, det går litt over stokk og stein her for tida. No har eg nett lese det du har svart på utfordringa. Flott! Beklager, du skal sjølvsagt sleppa å svara ein gang til ...... (så treg e' eg ikkje !! Hehe!!!) Ha ein fin kveld med og uten utfordringar !!!!

Evami sa...

Heisann Hanne!

Har en liten utfordring til deg inehos meg jeg:)

Klem Eva

Lyst på livet! sa...

Du....det kan godt være du og Tone må være forsiktige vettu! Kanskje det er JEG som er psykopaten??
Føler meg egentlig litt sånn når jeg setter i gang kjeftesmella på hjemmebane i allefall....:-)

Værutsiktene ser bra ut med tanke på Ramme Gaard og vi kommer sikkert til å få en kanonfin dag, med eller uten psykopater...hehe..

Håper søndagen din har vært fin!
jeg har i allefall fått tilbake litt energi igjen, etter å ha tilbradgt dagen ute i solen.

Ha en fin kveld, Hanne!