torsdag 8. mai 2008

I morgon - i morgon - men ikkje i dag!

I dag har jeg ikke gjort et eneste slag. Dvs. jeg var ikke hjemme fra jobb før i 19 - 20 tida - husker ikke. Har bare vært lacy siden. Litt trøtt etter en hyggekveld på verandaen. Det er så deilig med disse jentekveldene :)

Filmen fikk jeg fra bokbussen i dag (jeg har selvpålagt kjøpestopp på bøker og filmer denne våren) og jeg koser meg desto mer når jeg får filmen. Rakk den ikke på kino. Har kost meg! Til alle Jane Austen fans som ikke har sett den: gå ut og gjør noe med det i morgen! Den er herlig, nydelig, trist, skjønn og sukk...I morgen er det den store "hente rose dagen". Endelig! Jeg bestilte i januar og det var vel noe av det første jeg skrev om på denne bloggen. Jeg får ikke plantet alle i morgen, men iallefall noen. Bedet til klatrerosene er ikke helt ferdig ennå. Må kjøpe fiberduk og jord også. ÅÅÅÅ - som jeg gleder meg. Må lese noen timer først før jeg drar, men så....Maidens blush - tre stykker venter på å få komme hjem til meg!En Flammentanz vil gjerne flytte til garden og få to nye New Dawn som venner - samt noen klematis som den ikke er blitt introdusert for ennå!

Så til slutt - når rosene som skal plantes er plantet og jeg er fornøyd og glad (plenen ble klippet i dag av min kjære) skal jeg sette meg i stolen og nye hagen, nye roser, stauder som gror, tulipaner som blomstrer, kirsebærtrærne og dette:Ha en deilig helg :) Håper dere får fint vær.

To day I had a "lacyday". After work I just spend some time with a film. Becoming Jane. About Jane Austens life. It was beautiful, sad, nice, romantic and wow! Tomorrow I am going out and get my roses that I ordered already in january. I'm so excited. (- and so tired that I can't write english - maybe I come back with something more tomorrow - now it's time to sleep :)). You must all have a lovely weekend. Hopefully you will have good weather.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hello Hanne,

What a surprise to read about the movie: Becoming Jane. We've just ordered it !! My daughter (14 ) and i, we love everything from and about Jane Austen. I think we have all her filmed books ond DVD. Now we are waiting for her own story. Nice to hear from you it's a beautiful movie.Have a great weekend with lots of good weather :)
Greetings, Janneke

Tone sa...

Hanne
Nyt dagen, og lykkelige deg som kan hente roser id ag!
Jeg skal også ringe og høre om mine har kommet.
Fy søren som jeg koser meg for tida!
I dag bestiller vi singel til det nye bedet med grønne busker og roser - og så er vi liksom ferdig i DET hjørnet, da er det bare neste prosjekt.
Jeg syns faktisk at jeg må ha et stort rosebed et sted - en sånn oaæu!-følelse når man ser på det. Er du ikke enig...? bak i hagen.
Og så selvsagt noen flere rhodondendron.
Nå må du lese og kose deg med siste innspurt før eksamen, dette er null problem for deg! - og ha en flott helg i hagen!
Vi starter peis,pledd og vin-sesongen i kveld, og d gleder jeg meg til!!!

Livy sa...

hei!
Så deilig med slike dager!
Artig med roser da:-)og særlig når man har ventet så lenge på dem!

Ønsker deg en fin pinse!
*klem*

Tone sa...

Hanne -
Tipper du er kjempefornøyd med å ankomme heimen med roser!
Kunne like gjerne vært med deg og svidd av noen kroner - her er det ikke veldig bra datatilgang i dag - så flere har tatt tidlig helg.
Unner deg å grave ned vakre roser - det høres helt utrolig ut.
Lars ringte og lurte på hva vi skulle gjøre i helga, og da jeg flira og sa at et nytt rosebed (hvilket nummer i rekken...) kunne gjort seg - så var han ikke helt negativ - så vi er på gang liksom!
God helg, ikke stikk deg på alle tornene da!

Evami sa...

Heisann Hanne!

SÅ deilig å bare være "Couch-potato" noen dager:) Kose seg med en god film,og bare være borte i noe annet enn hverdagen.. Skjønner godt at du gleder deg til i idag og rosene dine:) Gleder med til å se hvordan det blir:) Er så inspirende å se andres hageglede...

Mye fint ibladet ditt,du har mye å glede deg til:)
Du må kose deg så masse emd roser og blad:) Deilig:)

Tror vi har jentekvelder de samme ukene vi:) Jeg var avgårde igår kveld og koste meg masse.Første gang på 6mnd at telfonen ikke ringte når minstemann hylte:) Ga beskjed,jeg trenger ihvertfall 2 timer fri:)

Ha ei nydelig pinse:) Klem Eva