tirsdag 15. april 2008

JEG HØRER DE SIER DET ER VÅR

Dagtid kl 12 – kl 18 - 5°
Svak vind, 3,0 m/s fra nord-nordaust Sol. Svak vind, 3,0 m/s fra nord-nordaust. 0 mm nedbør.

Dette var http://www.yr.no/ sin værmelding for vårt område. Du kan si de tok LITT feil. Jeg gikk på tur med bikkja og hva skjer? En svart sky kommer løpende inn over bygda og jeg er søkk våt når jeg kommer hjem. Heldigvis var vi inne hos venninnen min da det haglet som verst.
Min datter spurte sin far her om dagen; "hvor blir det av dette høytrykket pappa?". Det lurer jeg på også. Jeg er rett og slett besatt av vær og kom ikke her å si at det bare kommer an på riktig klær...!

Jeg tok konsekvensen av dårlig vær i går og dro på treningssenteret, som jeg har brukt i altfor liten grad siden jeg meldte meg inn 4. februar. Jeg har riktignok ikke vært helt 100 % frisk, men allikevel. Det var litt godt, selv om jeg ikke greier å henge med på spinningen og scanetixen helt ennå. Det er ikke intruktøren sin feil, for å si det sånn. Hun er kjempeflink og min gode venninne Sporadis.Sporadis ja, hun er i klubben vår. Vi er 6 stykker tilsammen. En har vært i en annen norsk by en periode, men hun er med så ofte hun kan. Vil dere se hvilket kaliber det er på disse?

Med kaliber mener jeg størrelse i betydning solide. De er begge relativt små i forhold til meg. Dvs. Sporadis er bitteliten i forhold til meg og Eva er større enn Sporadis, men mindre enn meg.

Ja, ja, kom til saken. Bokmerket hadde Sporadis kjøpt til oss. Et til hver. Mitt ser dere over og med følgende tekst bak: "God dømmekraft kommer av erfaring. Erfaring kommer av dårlig dømmekraft. " Fint ikke sant?

Knaggrekken på samme bilde (var skrudd fast i veggen ute): jeg; "Eva, hvor har du kjøpt den knaggen? Jeg skulle hatt en sånn ute." Eva; "Du kan få den. Jeg skal ha opp en annen." Hvorpå Eva gikk inn, hentet skrujern, tok ned knaggen og hang opp den nye. Jeg fikk den gamle. Hva gir dere meg? Helt utrolig. Er det rart jeg er glad i disse jentene?

9 kommentarer:

Minime sa...

Er det syklubb, hageklubb eller hva? Jeg og 5 venninner fra undomsskolen treffes fortsatt. Jeg var den gang inspirert av moren min og hennes syklubb og dannet en klubb. Vi var ikke symennesker så det ble en sosial klubb/klikk. Gode venninner er gull verdt i hvert fall.

Klem minime

tinemor sa...

Så heldig du var da!
Gode veninner er utrolig å ha.
Ha en strålende uke!

Evami sa...

Får krysse fingrene for at du får godt vær snart:) Her er det oppholds,men isende vind...

Er det ikke godt å ha så gode venner,som viser at de bryr seg om en:) Det er den beste gaven en kan ha,det er ubetalelig.

Ha en flott dag:) Klem Eva

chatrine sa...

Heihei!
Så mye fine innlegg siden sist! Her har jeg hatt det så travelt å knapt nok hatt tid til å blogge.
Så fin kurv du har laget! Rart hva man får til av bare noen "gress" strå;)
Været ja... jeg tror våren rett å slett har glemt å komme til oss. Her er det jo sne, storm, regn og sol omhverandre, men ingen varme akkurat. Nei, nå vil ha jeg VÅR, ja en som er solrik, varm og fin;)
Ha en super dag!
Klem fra chatrine:)

Vaniljdrömmar sa...

Hej!
Tack så jätte mycket, vad roligt att du tycker om min blogg. Bara roligt att du vill länka jag gör det samma :)
Ha en underbar dag!
Helene

liven sa...

Så snille venninner du har da:O)
Kjekt med klubb!!
Her har vært flott vær et par dager nå og vi var på fjellet både i går og i dag. To forskjellige topper!!
Har trent ute jeg nå da kan man si!!
Går jevnlig på treningssenteret og trener stort sett spinning:O)
Men man må jo nyte været også da og vi går oss godt svette oppover
Ha en fin kveld:O)

Tone sa...

Hanne - hvor var du da vi dro mot Krukkegården - skulle ikke du ligge i buskene og se ansiktsuttrykket på Lars når han så prisen på den rosebua jeg vil ha...?
Jeg sa at neida, vi trenger ikke dra enda, kan jo vente til skattepenga kommer og sånt - men så sa han at nei nå er`n lei av dette greiene, så jeg kunne bare ta lommeboka hans mens han hekta på hengern, så skulle vi dra og kjøpe rosebue. Jeg tenkte at herregud nå blir det månelyst. Men det slapp vi - for det var stengt da vi kom. De kan ikke stenge klokka seks på et sånt sted! De må ÅPNE klokka seks.
I alle fall - vi snudde med henger - og dro hjemover. Da kjøper vi i morra, sa mannen. Jeg sa at jeg fortsatt kanskje syns vi skulle vente til skattepenga kom - men han sa at herregud, det kan da ikke koste mer enn syv åtte hundre kroner ... og det var da jeg bråtenkte på deg og lo så jeg skreik. Nå skjønner han at det er dyrere gitt... - du fikk rett.
Men vi driver i hagen, mannen graver og jeg går rundt og pusler.
Vafler til kara til kvelds.

Hulda sa...

Så flott den kurven din var! Du er jo kjempeflink. :)

Anemone sa...

Deilig med en slik vennegjeng ja ! Helk klart !

Syta litt over været på bloggen min i dag jeg også. Ikke ofte jeg syter ,men men ,for en gangs skyld, kan det da vel gå. :-)