mandag 28. april 2008

Jeg ville vært i hagen - men snart er jeg på spinningsykkelen

ETTER kl. 16.00:

Jeg overlevede spinning og ball og ifølge treneren - min venninne er jeg blitt MYE FLINKERE. Jeg tror hun sier det for å trøste meg og når hun leser dette vil hun selvfølgelig avkrefte at hun synes synd på meg :-) Jeg trøster meg med at jeg kan så mye annet morsomt - men jeg forsøker med treningen. I dag ramlet jeg ikke av sykkelen - heller ikka av ballen. Yohoo!

Så, på veien hjem var jeg (vi) innom en annen venninne og av henne stjal jeg denne:Endelig en ekte Mårbacka. Nå står den i litt vann for å få litt røtter. Til helgen får den jord. Så da, Nina, da trenger jeg ikke stiklingen, men det var veldig hyggelig å tilby meg en stikling. Jakten går videre etter hvit Mårbacka :-)

Så til slutt et lite varsko. Lys med gullpynt er ikke lurt. Det ene lyset eksploderte nærmest og slik så brillene mine ut (de lå bare på bordet - jeg hadde dem ikke på meg :-)):


Det er også relativt mye stearin på bordet. Brillene mine ble i det minste vasket og svært rene. Ingenting er så galt at det ikke er godt for noe.

___________________________________________________

FØR KL. 16.00Knappen er fra Snella og petronlla og har et ansikt som ser omtrent ut som mitt når jeg tenker på spinning...

.... og det er så grusomt, men de som har greie på det sier at det er effektivt. Så da så.

Treneren er min venninne og jeg har fremdeles problemer med å ikke begynne å fnise underveis. Umodent? Ja - igrunn, det går kanskje over. Helt utrolig at jeg har ork til å fnise underveis. Noen ganger kommer jeg helt ut av det og holder på å ramle av sykkelen. Må jo konse når man holder på med dette og for ikke å snakke om timen etter - på stor ball. Forrige gang ramlet jeg av ballen...

Tenk på meg - jeg kommer til å lengte etter hagen og bloggen, samtidig er det bare to timer og det er ikke så allerverst. Jeg har så utrolig god samvittighet etterpå!

22 kommentarer:

Tone sa...

Hanne du ER SÅ FLINK!!
Spinn i vei!
Her sitter jeg - og venter på møtedeltagere - skal starte MC-natteravner i kveld. Det blir meg da - og kara i skinndress!
Snakk om knis knis.....
Men jeg var fin en gang - der jeg var eksosrype gjennom østerrike, frankrike og italia.....det var den gangen det, - da spinning ikke var nødvendig....og skinndressen satt som støpt.

Akk ja sann.

borghild sa...

Kjenner godt til den gode samvittigheten etterpå, men det er bare så utrolig lenge siden jeg kjente den... Du er utrolig flink iallfall, husker godt min første spinningtime, jeg holdt på å daue!!!
Jeg ga 550,- for skapet mitt, det var jo loppis, så jeg skulle gjerne hatt det billigere, men jeg synes det er verdt hver krone, og jeg ville sikkert gitt mer for det hos en brukthandel.
Ha en fin kveld! Klem B:-)

sol&bolig sa...

Du er flink som trimmer, det burde eg også ha gjort. Eg går til jobb hver dag - 2 km- men det er for det meste nedoverbakke!! Men eg trøster meg med at det er nå bedre enn ingenting !! Takk for hyggelig besøk i bloggen min.

Alex sa...

Måtte lese litt bakoer...om hvem som er bloggere ol- Bra innlegg !!

Jeg liker meg godt her inne hos deg ;)

Forsett i ekte bloggånd !!!

Lyst på livet! sa...

Du er flink!
Spinning er noe annet enn mine fete muffins gitt :-)

Ha en deilig kveld!

Evami sa...

Enn hvis du ikke hadde hatt på briller???? Skal ikke kjøpe lys med gullpynt....

Så flink du er som trimmer,jeg trimmer bare øremusklene jeg.(3.års-trass)
Skuller sikkert satt meg på en spinningsykkel og tråkka ivei,men det er den dørstokkmila da vet du...
Og så datt du ikke av ballen,framgang:)

Ha en fin mandagskveld med god samvittighet:) Klem Eva

Lena i et bæssmorhem sa...

Ja, du har virkelig noe å glede deg til mht mine sko.... De kommer ikke til å pynte opp bloggen min akkurat! ;-)

Fru Fjeldhammer sa...

*LOL* synes du er kjempeflink!! Jeg har prøvet spinning EN gang og aldri mer... datt av sykkel etter 10 min. *S*

Jeg må starte treningen jeg og...

lykke til
klem

tinemor sa...

Ja, den siste her var ikke dum. Med ramme rundt som du sier.
Sikkert bedre priser på dette å.
Men drømmen ,den store drømmen, er jo å få et sånt skikkelig som de har i Storbritania da.... ;-)

Håper du fikk Spinna litt da.
Sliten nå tenker jeg, men sikkert bare sååååå god samvittighet!

Evami sa...

Er så vant til at brillene sitter på nesen,at jeg så ikke engang at de hadde ligget på bordet når lyset gikk litt amok:) Er en sånn som nesten ikke ser uten at brillene er på,og da er det helt naturlig at de satt på nesen:) Men bra at de ikke gjorde det:)

Klem Eva

Under en vind sa...

Vad flitig du är!!

Mårbacka är fint, hoppas din kommer blomma under sommaren! Så otäckt med ljuset, tur att glasögonen inte satt i ditt ansikte!

Ha en bra dag! Kram!

chatrine sa...

Heihei!
Først må jeg jo bare si at den blomsten kommer til å trives, siden du har "stjælt" den;) Sånn er det bare med avleggere;);)
Så sprek du er!!
Her tør jeg ikke tenke på å begynne å trene, kommer jo til å stryke med etter kort tid;)
Plutselig ser jeg at jeg har vært lite å blogget i det siste, flere innlegg har jeg gått glipp av, synd med det gamle huset som ramla sammen, det kunne jo vært ganske sjarmerende:)
Ønsker deg en kjempefin dag!
Klem fra chatrine:)

chatrine sa...

Å forresten, jo jeg stortrives i nord!! Bare at sommeren kunne vært litt lengere...:)

Magny sa...

Guri, du er flink... Jeg går tur, jeg... Så galt med de brillene da!! Fikk du dem bra igjen??
Så koselig du tittet innom meg;O)

Livy sa...

Heisann!
Så flink du er, også så deilig det er etterpå!!! Kjempebra! Jeg skal ut og gå en times tur etterpå, og det gleder jeg meg til - det er så nydelig vær!

Tusen takk for koselig hilsen i bloggen min også:-)

Ønsker deg en fin tirsdag!
*klem*

Cathrines blogg sa...

Så flink du er!! Spinning er faktisk veldig kjekt, og veldig effektivt!!!
Så fin blog du har, titter nok innom her igjen ja.
Takk for hyggelig hilsen på min blog. ;o)

Anitas hus sa...

Så flink du er da, både spinning og ball. Nå fikk jeg nesten litt dårlig samvittighet.
Prøvde meg på sånn balltrening i fjor, men klarte ikke å holde meg oppå ballen. Rullet av og lå på gulvet og fniste. Jeg var heldigvis ikke den eneste som rullet av, så jeg tror vi trimmet mest lattermusklene;)

Ha en fin dag:O)

Miamor sa...

Jeg er kjempeimponert.Har unngått spinningtimer og funnet alle mulige unnskyldninger for ikke å bli med, men nå må jeg kanskje....

GundaM sa...

Jøss, så flink du er til å trene. Mange ganger tenkt på å begynne å løpe eller sykle jeg og men... det er jo så kjedelig...?
Kanskje hadde jeg da roa meg litt med denne kreativiteten;)

Klemz

Evami sa...

Si meg,har et innlegg forsvunnet fra bloggen din???
Jeg prøvde å legge inn en komentar istad,men det gikk ikke og nå finer jeg det ikke i det hele tatt!!! Mystisk.

Men skulle si at jeg har sett Iberiasnegle-egg og de ligner på froske-egg... En kladas med blonke runde egg.... Har fått opplæring av nabo`n,hu har en oppgave i sommer og et er å ta kværken på flest mulig snegler.Jeg har overlatt det til min far,for han synes det er helt greit og jeg må øve meg på å ta de,for jeg blir helt kvalm av dem.. Men øvelse gjør mester:) Ha ei flott helg:) Klem Eva

Trines Hus og Hage sa...

Hei Hanne!
Fikk så koselig kommentar på bloggen min fra deg. Det er jo litt stas når du sier at jeg var inspirasjonen din. Takk!
Så flink som spinner og trener og svetter og sliter og får god samvittighet etterpå. Det blir raske gåturer på meg, men trøster meg med at det er bedre enn ingenting.
Må du ha ei god helg! Trine

Sisselle sa...

...ha,ha,ha...sitter her en sen nattetime og leser..flirer så du detter av ..:D..kjenner meg så godt igjen..av en eller annen grunn får jeg latterkuler bare jeg nærmer meg en trampoline..og flirer så tårene spruter når jeg prøver å hoppe:D ...ikke at jeg hopper så ofte da(sammen med unga),det klarer jeg ikke(vondt i magen av all fliringa..)kom bare til å tenke på det,har ikke prøvd meg på hopping siden i fjor vår eller no sånt...