lørdag 26. april 2008

Lørdag er godtDet er herlig å våkne opp og det er lørdag. I dag var jeg plutselig alene. De andre to skulle bort på flymøte (mannen) og shopping og overnatting hos venninne (datter). Mannen min syntes syndt på meg et øyeblikk og jeg måtte le litt av ham når han begynte å foreslå ting jeg kunne gjøre... :-) Han er jo søt da - akkurat som jeg har problemer med å få en lørdag i alenehetens navn til å gå. Skulle tro han kjente meg nå etter snart 17 år!


Bedet ble tatt og siden har jeg lest endel. Skal jo ha eksamen 23. mai. Det er ikke lenge til.

Jeg her funnet frem en deilig film å se når man er alene; Chocolat! Det er en herlig film og jeg har sett den flere ganger, men for en stund siden kjøpte jeg den. I dag var det fint :-)


Filmen har jeg kjøpt på CDON.com - bildet er også lånt ifra dem. Link til CDON.com.

Det var noe rart med bildenedlastingen i dag også. Ser ut som lange kommandolinjer istedenfor bilder. På bloggen blir det bilder. Fantastisk. Jeg kan ikke så mye HTML -og bryr meg ikke noe mer om dette. Takk for alle kommentarer til det forrige innlegget! Det er så koselig. Jeg har ikke svart på alle, men det gjør jeg nok etterhvert. Nå skal jeg ha film og deilig peppermyntete. Skikkelig lørdagskos. Ha en god helg alle sammen.

11 kommentarer:

Tone sa...

Hei Hanne!
Ja selv om det regner nå, så har det vært en fin dag! - neglene og fingrene er skrubbet rene -
Vi hektet på hengeren etter frokost, og var innom tre plantesentre. Det er toppen!-
Jord og kukomopost, fem sypresser, en lekker rhodondendron - margeritter, klematis....bark, - mer dekkeduk - ja, sånne småting. Mannen var happy og kjørte hit og dit og alt var greit!
Jeg forstod det da han viste meg den nye golfkølla som stod i bagen i garasjen.........ikke rart han har betalt og betalt i dag! hehe.
Han har en bukett golfkøller, jeg har blomster jeg kan lage buketter av - en og samme sak...
Tacos, rødvin, sofa - og nesa i peonboka di.
I morra skal jeg til Fredrikstad sykehus og besøke pappa.
Ha en flott aften frue!

Emmeline sa...

UTROLIG kult innlegg under her... Jeg må jo bare smile og le for jeg kjenner meg SÅÅÅ godt igjen. Bl.a. i det å slutte å se på tv. Jeg ser kun frustrerte fruer og ingenting annet...huff og huff det er egentlig helt forferdelig, men det er ikke et savn for meg. Mannen min sover jo foran tv likevel ( hehehe) og gjør han ikke det så forsøker jeg å holde han med selskap slik at dette ikke skal bli skilsmissegrunn aldeles;) hehe!

Skjønner at du er en av superdamene som klarer å luke bed, lese til eksamen og nye Johnny Depp på film om kvelden--og i tillegg Blogge! Ikke verst!!

Jeg er faktisk på en liten takkerunde, for å si tusen takk for varmende ord på ettårsdagen for bloggen min. For å si det sånn så har jeg funnet ut at dette tar mye tid, men JAMMEN er det koselig. Oppdager den ene koselige siden etter den andre, og blir så inspirert og imponert!!

Ønsker deg en fortsatt deilig lørdagskveld, og en god helg!

liven sa...

Hei!! så flott kasse du har!!!
Synest det er deilig når jeg får en lørdag for meg selv for det er jo alltid noe å gjøre!!
Håper du har kost deg i kveld med film og snop:)

Trines Hus og Hage sa...

Hallo!
Yes, Chocolat er en fin film! Har sett den et par ganger jeg også, og koste meg begge ganger.
Skjønner veldig godt hva du mener når du sier at du ikke har problemer med å få dagen til å gå i alenehetens navn. For akkurat det er ikke vanskelig. Var alene i fire timer i dag selv, og holdt på i hagen hele tiden.. Jeg har ikke mange slike stunder som jeg er alene litt, og setter veldig pris på roen og mangel på stadige henvendelser. Hadde man hatt det slik hele tiden, ville man nok savne det dypt.
Ha det fint! Klem Trine

GundaM sa...

Ser ut som om du har fått kosa deg idag ja;)

Vet du,den filmen har jeg ikke fått sett enda men det skal jeg få gjort noe med skjønner jeg!
takk for tipset;)

Magny sa...

god morgen,- fikk ikke sove..
fantastisk kasse du har.... og vakre blomster du har!
Dvd`en har jeg også , en av mine favoritter. Har lest boken også, men filmen bes:)
Synest dagene er deilige uten folk i huset, håper av og til jeg ikke er sær...Er en sånn som nyter stillheten:)
ja la din kjære få på " plukke " sin form for blomster, må få kose seg han også...
Ja at eg ikke har satt opp skilt til sneglene!! Skule jo gjort det for lenge siden!!!
God søndag,- klem ,Magny

Tone sa...

Hanne - det er museører på bjørka her - men du må jo sjekke hos deg først!
Jeg klipte alle roser i går.
Ser at fem av rosene har takka for seg i vinter. Jeg blir så frustrert av sånt... Skulle ønske Schneewitchen var mer herdig. Den er så vakker. Kanskje jeg skal satse på Piisu i steden...
God søndag morgen!

Magny sa...

~må bare si deg, slike kasser som du har så mange av, bare vit at du er HELDIG! Slikt lages jo ikke lenger, og vi tråler jo loppemarked for å prøve få tak i! ~For et par uker siden var det en annen som tok en flott gammel kasse foran nesa mi, på loppis,, det stod "Bjørgvin" trykket på... ~Gleder meg til oldemorspeonen blomstrer og bildet kommer på bloggen din... Kos deg!

Landliv sa...

Så herlig å kikke inn hos deg.
Den filmen så vi på en jentekveld i fjor, og alle hadde med seg litt sjokolade hver inntil. Det ble en betydelig mumsing for å si det sånn!!! Så satt vi mette i magen mens tårene strømmet og så på filmen. En herlig kveld!! :-)

Evami sa...

Så godt å se at Bamse er blitt frisk og rask:) Han koser seg sikkert:) Godt å være alene også...kjenner litt på det jeg nå... Eldstemann er med momo og Mofis på tur,minstemann sover i vogna si... Og min kjære ligger og sover ut rusen etter fest i går:)

SÅ deilig å få ornda litt i hagen da,og lest tilsutt slappet av med en veldig god film:) Liker Lasse Hallstøm sine filmer.. SPiller på så mye føleleser. Må jo leses litt når man har eksamen...

Så fin kasse du har... Mams og paps har noe lignende stående i kjelleren,og de tenker på om jeg kan få den.. Krysser fingrene for det:)

Ha en flott søndag,her er det litt latmark og avslapping idag:) Deilig.....

Klem Eva

anneh sa...

Hei igjen, og takk for tips om å holde rådyrene borte. Har hatt tulipaner i hagen i 15 år, og nå var det første gangen de ble spist. likte så godt den lille figuren du hadde ved blomsten din. Jeg kommer tilbake og følger med på spiringen