onsdag 2. april 2008

LOVE TO LOVE YOU BABY!

Mandag var jeg i Oslo på en konferanse. Jeg koser meg alltid i Oslo og forsøker å gå litt igjennom gatene på veien dit jeg skal. Sannheten er at det var ikke så morsomt som det pleier å være... Konferansen var bra. Det er bare det at jeg har ikke noe mer igjen av lønna å bruke på dill og dall eller sko/vesker. Bare mat, bensin og kjedelige greier.

Jeg måtte allikevel sveive innom Glassmagasinet og se på kjæresten min. Den jeg "traff" for noen år siden for første gang på flyplassen i København. Min kærlighet nr. 1. Kjærligheten har ikke avtatt med årene og jeg blåser i at Ingrid Schulerud sier at Alessi kjøkkenprodukter er kjedelig når "alle" har dem. For det første - alle har dem ikke. Jeg har dem ikke. Det sitter langt inne å bruke over 1500 kroner for en vannkoker, men det kan hende at jeg gjør det i år. Vi får se.

Kjærlighet nummer to er en maskin du ser overalt fra Nigellas kjøkken til Lise og Wenche på frokost tvene. Kitchen aid mixer! Denne kjærligheten har heller ikke avtatt med årene og herligheten koster ca kr. 5.000! Vi får se! Begge må forøvrig være i farge Creme...


16 kommentarer:

Evami sa...

Ser du hvor mye hage jeg kan.....Går rett på alt:)
Kunne gpdt stemt det der for min del,alt er mulig når det gjelder ting jeg ikke vet noe om:)

Vil også ha Kitchen Aid maskin.....Var i Usa for nån år siden,og kom over noen som kosta 1500-2000 kr.
Holdt på å bli dårlig jeg....Men strømmen er jo ikke lik.Men kommer jeg over det neste gang vi skal,så kjøper jeg for å ha stående til stas:)

Tar spøken med meget godt humør:)
Ha en fott dag:)

Klem Eva

Lindas Hus.. sa...

Hei!Flott med litt drømmer.Har en nabo med den vannkokeren,hun og mannen fikk den da de ble 40 for noen årsiden.Ellers så er det som du sier mye å legge i en vannkoker.
Nydelig rose du har.hadde jeg en slik rose å sitte under så kunne vannkokeren dra til bloksberg.
Her går det i en tynnbunnet kjele.
Den gjør susen.Ha enfin aprildag.
Hilsen Linda :))

tinemor sa...

Ja, peisen på toppbilde var drømmen vi hadde i mange år. Da vi flyttet ut hit var muligheten der. Vår peis ser du lenger nede på siden under "stue". Vi valgte litt enklere omramming og ikke "gull"-ovn, men "vanlig" ovn, riktignok med helt glass. Jeg er Veldig glad i den! Den skal di opp til 11-12 W. Men med vedovn må man hele tiden "være tilstede" for å legge i mere ved. Ikke altid man får til det så derfor har vi også varmepumpe....... Kjekt når tempraturen ute ligger på litt under eller over null. Den gir veldig behagelig varme og er økonomisk. Jeg er helt enig med deg. De ser ut som et monster. Men før var det slik at de skulle henge oppe på veggen. Det er feil. For her i Norge bruker vi ikke varmepumpen så mye til aircond. ,men for å gi varme. Og som kjent stiger varmluft. Vi har plasert vår på endeveggen i stua, under vinduet, og den er faktisk ikke så synlig! Veggen er lys og det henger gardiner på hver side av den. Og spisebordet vårt står et stykke forran, derfor ser vi den heller ikke når vi sitter i soffaen, bare kjenner varmen.Ja takk, begge deler sier jeg nå ;-)

tinemor sa...

Ja, den kjærligheten, den kjærligheten.
Jeg har dem heller ikke, så "alla" uttrykket stemmer ikke nei. Men kunne virkelig tenke meg å eie dem begge jeg med!

liven sa...

Lekre saker!! Tror ikke Alessi er noe som alle har nei:)
Har en vannkoker til 199 jeg.....
Ha en fin dag!!

Minime sa...

Helt enig. Den vannkokeren i creme er helt perfekt.

Hilsen minime

chatrine sa...

Fine saker ja!
Å ja, det er så masse fint man har lyst på når man ser alt det fine i bloggene, så her gjelder det bare å ha stor disiplin på shoppelysten;)
Ha en finfin kveld!
Klem fra chatrine:)

Fru Pink sa...

Hei, kom over bloggen din via en annen blogg:) Så mye fint her! Helt enig med deg, alessi og ktichen aid er sakene sine! Ønsker meg også kjøkkenmaskinene, og har egentlig fått en venninne til å kjøpe den med fra USA til sommeren. Men så leser jeg her at det er jo ikke samme strøm. Hmm.., da får jeg drømme noen år til da;)

borghild sa...

Jeg er så enig, jeg skulle også så VELDIG hatt den kjøkkenmaskinen, men det var det med prisen da, og hvor ofte jeg kommer til å bruke den. Jeg har jo hatt en maskin stående inne i benken i 5 år uten å bruke den...

Miamor sa...

hei! Det var nok riktig det du! Send adressa di til Marit.eiksund@no.hartmann.info så får du en liten overraskelse i posten.
jeg har vært inne hos deg før jeg og sett på roser og kjent lukten av boller!

Storeflittig sa...

For en nydelig blogg! Her hadde jeg det veldig koselig, og kommer helt sikkert tilbake!!

Klarafina sa...

En Kitchen Aid er høyt oppe på min ønskeliste også. Kanskje en dag.....

Miamor sa...

Beklager at du ble nr.4. Litt urettferdig var det kanskje. Ikke så stor premie det er snakk om da... HA EN FLOTT DAG VIDERE!!

Miamor sa...

Nei nå roter jeg fælt! Du var jo først....!!!

Evami sa...

Naboen min fant si første Iberia-snegle igår hu.... Den lå gjemt under noen steiner ibedet hennes...
Så hu holdt foredrag for meg igår om eggene deres og hvor jeg finner dem.. Har ikke bed,så jeg har ikke kikka,men hvordan skal jeg klare å ta livet av dem da,når jeg synes de er så utrolig hæslige????

Ha en fin dag,for imorra er det helg:) Klem Eva

Fru Fjeldhammer sa...

Skulle gjerne ha en kitchen aid altså...

Har en utfordring til deg på siden min.. Best og Pest

Ha en fortsatt fin dag