lørdag 5. april 2008

SNILLE - SNILLE MIAMOR!

For bare to dager siden hadde Miamor en konkurranse på siden sin med spørsmål om hvor hun hadde vært. Og jeg gjettet riktig - og jeg skjønte ikke at det var en konkurranse med premie før etterpå. SE hva jeg fikk!

Det var frø av en sommerplante ( Regnbueblomst) som var kjempefin og som jeg aldri har sett før! Rosesåpe, pene bånd som var slått rundt et vakkert papir og bilde av St. Therese og babyjesus ( skrevet på romantisk fransk). Perfekt gave og barnslig morsomt! Jeg ble ertet litt da, men pytt og pytt.
Snart kommer det konkurranse hos meg også, jeg må bare tenke litt.

Best og pest er i frampanna, jeg trenger fortsatt litt tid. Nå orker jeg ikke blogge mer. Sår i rumpa og stolputene er på vask :-)

3 kommentarer:

Evami sa...

Så koselig med pakke:) Frø må være midt i blinken til deg:) Og så flinke dere var i går,rydda og sjaua ordentlig:)

Vi skal snart i is-hallen og gå på skøyta,må benytte seg av de siste istidene:)

Ha en hærlig søndag:) Her tegner det til å bli godt vær:) Deilig:)

Klem Eva

Miamor sa...

Så bra at de kunne få noe å mobbe deg for da!! Var jo litt sukkersøtt dette opplegget mitt ja...men søtt er sunt en gang i blandt har jeg hørt..
Skikkelig kroppsarbeid på dere ser jeg ..Det er så godt å få sånt gjort. her har søndagen opprunnet med nyyydlig vær. Har hatt meg en morgentrimtur allerede før frokost. Det er ikke hver dag jeg har det. Måtte bare skryte litt... Kan jo risikere å bli sprek, men den sjansen må man jo bare ta....

Storeflittig sa...

Heldiggris! Så spennende med helt nye frø, det er litt som å være i godtebutikken og så er det kommet en helt ny sort:)