onsdag 9. april 2008

LITT OM ALT DAGEN!

Jeg har vært på kurs om brannvern. Først og fremst på jobben - men også noe å tenke på hjemme. Kursleder kom med spørsmål til gruppa og jeg tror vi hadde det meste av det som var GALT hjemme. Noe var bra, jeg tror ikke vi har gassbokser i kjeller - iallefall ikke på loftet. Dessuten så har vi seriekoblede røykvarslere :-) Bildet er sakset fra sidene til boligsikring som du kan finne her.

Så -når det er sagt - i kveld er det jenteklubb. Vi har holdt på i over 11 år! Det er slett ikke verst. Da fniser vi, kjefter litt, krangler innimellom men ikke ofte, spiser, koser oss, fniser mer og har det hyggelig isammen. Det er så deilig med jentene. De er alltid på mitt parti mot resten av verden... Det er verdt mer enn alt annet! De er der for meg hvis jeg trenger det. Det vet jeg helt sikkert.
For et og et halvt år siden var vi i Barcelona. Det var kjempefint. Jeg er forøvrig "med" i en jenteklubb til - men de har jeg mer sporadisk kontakt med. Et år hadde jeg samling med alle de kjekke jentene jeg kjenner og det var skikkelig hyggelig. Det tror jeg at jeg skal gjøre i år også.

Like mye som jeg gleder meg til jenteklubb, hater jeg været akkurat nå. Det er surt, kaldt og tjukt regn. Tidligere i dag snødde det. Det er ikke riktig så ille som det er i Tromsø. Det er da bart, men jeg trenger litt varme snart. Svartovn og parafinovn er ikke helt det samme som deilige solstråler. Når det er som verst tar jeg frem bildet under. Georginene mine og lavendelen som forøvrig har overlevd flere år her og det er ikke verst. Gerorginene overlever, men de ligger foreløpig trygt i kjelleren.

Til slutt en bokanbefaling. Noen av dere som har vært med meg den siste måneden vet at jeg liksom ikke kjøper bøker. Vi har lært at det ikke gjelder hagebøker, bøker på 50 % av mamut og nå sist ikke pocket. Vi sier det sånn... Vel, jeg satt og ventet på datteren min. Hadde glemt boka mi "Mannen som elsket Yngve". Hva gjør jeg. Orker ikke VG/Dagbladet. Da kjøpte jeg en bok allikevel. Den var skikkelig underholdende og jeg måtte lese den "opp" fort. Passer ekstra bra for småbarnsmødre som ikke orker tung litteratur. Den er godt skrevet og passe tidtrøyte. Enjoy!


På det fjerde skal det skje (På det fjärde ska det ske)
Forfattere:
Kajsa Ingemarsson

Forlagsentralens omtale:Paula har akkurat kommet tilbake til Stockholm etter nok ei utenlandsreise, men det varer ikke lenge før hun kjenner at hun blir rastløs. Det virker som om alle vennene hennes er opptatte av barn og karriere, og i tillegg begynner hun å tvile på følelsene sine overfor kjæresten, Johan. Da Paula plutselig får tilbud om å prøvespille for ei filmrolle, skjønner hun at dette kan få store konsekvenser. Boka kan bestilles fra Haugen bok.

Ha en fin onsdagskveld. Det akter jeg å ha. Ikke skal jeg rydde noe før jeg går heller. Det får holde med oppvaskmaskin, vedhenting, parafinhenting og en vaskemaskin!

5 kommentarer:

Klarafina sa...

Jeg blir så glad for å få boktips. Fortsett med det er du snill. Har dessverre allt for lite tid til lesing.

Evami sa...

Så koselig med jenteklubb:) Vi har holdt på i 11 år vi også,og imorra er det min tur til å ha jentene her:)

Vi prøver å ha turer hvert 5 år,og hiltils har det gått bra,Sjekka ut Praha og Warsawa vi da.. (Jeg fikk ikk emed meg Warzawa,for da var jeg høygravid,men det skulle være en flott by)

Krysser fingrene for at du får litt varme ideg snart,
alt blir så mye bedre når en slipper å fryse:)

Jeg var på baby-kino idag og så PS-I Love you... Bare så søt og romantisk,at jeg må ut og kjøpe pocket boka,for den er sikkert enda mere søt og romantisk:)

Arti å ha den biten på veggen med navn og årstall... Ikke mange som har det:) Gjør historien til huset så mye mere interessant:)

Brannvern,ja..... SKulle sikkert hatt litt flere brannvarlsere,og ikke minst litt brannøvelser her hjemme.... Men vet at en av brannvarlserne virker,for den hyler når bacon blir stekt i tørr,varm panne.....

Kos deg på jenteklubben:) Klem Eva

Tone sa...

Hanne hanne - om du visste hvor stille og kjedelig det er uten deg på jobben!
Jeg var så klar for å fortelle og diskutere med deg om gårsdagens foredrag med Yvonne Dengin hagedesign.
Og så var jeg så klar for noen å klage over snøen til - for jeg visste du ville mene det samme! Snø nå i april og vi som er klare for sommer!!

Du er morsom - "ikke gjort noe før jeg dro hjemmefra" - hvorfor sier vi damer at vi "ikke har gjort noe" - når vi egentlig kjører vaskemaskiner, rydder kjøkkenet, oppvaskmaskin, div div - men så er ikke det å "gjøre noe" - spennende hvordan vi definerer det der.
Er du ferdig med boka du kjøpte alt? Du, det er bare to dager siden du sa det var kjøpestopp for bøker..... Ta den med da, så jeg kan få låne den.
Håper du koste deg med jentene.
Tone

Anonym sa...

Det er så vidunderlig og være voksen og ha klare standpunkt....Blogg har jeg ikke tid til men litt snusing på sidene til gode venner har jeg tid til..går fort 1 time og sjekke ut om det er noe nytt men..pytt og pytt som Hanne sier.Apropo bøker jeg har en bokbuss stappfull av spennende bøker den venter på meg...Ha en flott dag videre og du -tskk for i går..SPORADIS

chatrine sa...

Nå, har du kommet deg helskinnet gjennom jentekvelden i går?;)
Det var vel koselig som alltid tenker jeg:)
Bildet fra Barselona( hmmm skrives det sånn mon tro...?) Minnet meg om vår ferie forige året på Mallorca:) Det var så deilig der nede, men å år ser det desverre ut for at det ikke blir noen lengere ferieturer akkurat. I år skal hagen gjøres noe med, gjerde rundt, plen og planter og steiner på bil-parkeringa og div annet... her ser du pengene skal "fly" utav pengeboka... Men man får bare ta litt å litt omgangen:) Så blir det vel bra til slutt:)
Ha en finfin dag!
Klem fra chatrine:)