lørdag 9. april 2011

Frøken vårtegn 2011 - Frøken Stella-Magnolia

Det er mange vårtegn i hagen nå. Bitte små tupper av pion, krokus, allium og tulipaner. Noen keiserkroner er også på vei. Dessverre har jeg ikke Magnolia selv - men jeg har mange i "nabolaget". UMB har en samling magnolia som jeg er og ser på hvert år. Selvsagt tar jeg også turer til Drøbak når det er sesong og jeg titter rundt hjørner og kikker i vei. Jeg vet stort sett hvor de er nå. Jeg passer meg for ikke å bli altfor nyskjerrig og tar ikke bilder opp mot huset til folk - men i UMB-parken knipser jeg vilt.
Dette er Frøken Stella-Magnolia. Jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne ha henne i hagen - men inntil videre vil jeg vente. Det er leit nok når rosene er helt nedfrosset! Ikke noe å vise frem i Frøken-konkurransen. Mer om konkurransen og bidragene kan du lese her.

3 kommentarer:

Sang Tao - Judith sa...

Ja, en slik en skulle jeg også gjerne hatt i hagen:) Fint bidrag!

GRØNN FRYD HOS MONIQUE - sa...

Denne var virkelig nydelig! Jeg har tre forskjellige magnolia selv, en stjernemagnolia og en Susan, som begge blomstret flott ifjor, og en med det vanskelige navnet Soulangiana (eller noe slikt), som foreløpig ikke har blomstret for meg, den trenger vel litt mer tid for å etablere seg. Lykke til i konkurransen!

Unknown sa...

I praha var det magoliatrær, store nydelige som sto på bristepunktet til å springe ut.
Kjenner at jeg gjerne skulle hatt iallefall en av dine grønne fingre...

Bildet er nydelig og jeg har selvf stemt :))