mandag 28. juli 2008

Solstikk eller ikke - soverommet måtte til pers!

Nå er det varmt!

Men, det er deilig også!

Soverommet måtte til pers. Dette rommet var fullt av en årgang Drømhem, Vakre hjem, bøker osv. - det ble ikke vakrere av det!

Nå skal det males og ordnes neste uke. Hvit narciss og jeg trodde jeg var litt original helt til jeg så at Torunn hadde brukt den på hytta og venninnen min hadde nylig brukt det i et av sine rom - ja, ja - hvit narciss blir det allikevel.

Her har vi en ekte -90 talls lampe for de som aldri har sett en sånn før. De er litt slitt i opphenget og henger sånn passe på halv tolv. Sengen ble også kjøpt omtrent på den tiden - og som dere ser er det ganske solid furu. Alså helt umulig å bli kvitt. Kanskje den kan få litt farge på seg også? Nattbordene skal iallefall til pers!

P7280016

Da har hele huset fått seg et skikkelig ryddeløft.

Jeg vet ikke hvor mange som vet det, men jeg var kommunepolitiker i 12 år. Ga meg i fjor og i dag kastet jeg den siste kommuneplanen. Nå er jeg "bare" vanlig innbygger igjen og det føles veldig fint. Litt mindre papirer - litt mer tid til å rydde :)

Jeg har min lille nevø og niese på besøk denne uken. Min niese sa - etter at kveldsbadet i bassenget var unnagjort, dusj og brødskive med leverpostei , ÅÅÅÅ det er så deilig på landet - jeg føler meg så avslappet. Tusen takk tante Hanne :) Er det mulig å være heldigere enn å ha slike nydelig barn rundt seg?

1 kommentar:

Anonym sa...

om du er lei senga og har lyst på en fornying så kan du tenke på å sage av knottene, og kansje litt av hode og fotgjære også så du blir kvitt den 90 talls fasongen. Ellers så funker jo maling strålende da ;)