mandag 14. juli 2008

Vinneren er... - and the winner is....... - veldig spennende med trekning. Jeg beklager at det har tatt så lang tid. Koppen er klar og trekningen utføres mutters alene i min egen stue. Mannen sover og datteren er på tur.På lappen står det Tinemor! Du må sende meg adressen din :) E-post først, så adressen. Presangen er allerede klar i en ferdig frankert konvolutt!

Gratulerer så mye Tinemor! Det blir hyggelig å sende noe til deg :)Langen fra Drøbak akvarium hilser Tinemor gratulerer med trekningen. Havfruene står også i Drøbak ved moloen vedsiden av akvariet.

Siden sist har jeg hatt fødselsdag og det ble feiring opp til flere dager, men besøk av søsken og deres familier og venner. Det var en deilig dag ute i hagen og jeg glemte å ta bilder... når jeg er opptatt blir det ingen bilder. Sånn er det! Et lite bilde av noen av presangene. Boken "Franske stemninger i nordiske hager" var et av høydepunktene vedsiden av radioen som jeg har brukt mye allerede og som har fantastisk lyd!I morgen kommer Janneke med familie. Det blir hyggelig. Hagelunch med spekemat - håper de ikke er vegetarianere...

Jeg fikk også en award. Den fikk jeg av Minime med bloggen "Salig rot" Tusen takk for den.Den skal jeg gi videre til 5 bloggere og de bloggerene som får den må jeg komme tilbake til. Nå er det så sent at jeg rett og slett må gå i senga mi :) Vi "ses" i morgen.

The winner is Tinemor! Congratulation.

Since last time I had my birthday and these are some of the presents. The fish is from Drøbak akvarium - also the statue of the mermaids are from Drøbak.

Janneke comes and visit here tomorrow. I'll serve a norwegian lunch! Hopefulle they like it :)

I got the award from Salig rot. I am suppose to give the award to 5 other bloggers. Maybe tomorrow :) I have to go to bed.

Until next time - take care.

9 kommentarer:

MiaMaria sa...

Hej!

Grattis på födelsedagen i efterskott.........

Och grattis till vinnaren Trine mor!

Och grattis till Awarden!

Grattis, grattis, grattis.....

Må så gott och ha det så bra!
MiaMaria

liven sa...

Heldige Tinemor:O)

Så fine ting du har fått!! Den boken ser såååå fin ut:O)

Ha en flott dag:O)
P.S. Grattis med award:O) Vel fortjent!!

♥ H@rmoni ♥ sa...

Grattis med award!
Så ut som en kjempefin bok du har fått! Tusen takk for kommentar. Det går sikkert helt fint med rognebær i isskål også. Jeg prøvde å lage en lykt med roser tidligere, men de visnet liksom og det ble ikke så fint. Det kan ha vært pga jeg ikke tok meg tid til å vente til vannet var avkjølt, men puttet dem i det varme vannet og så i fryseren..
I den skålen som skal presses nedi vannet kan en legge oppi en stein eller noen frysevarer. Putt gjerne strikk over/rundt begge skålene for å presse den ned. Husk at det skal være vann under skålen, i bunnen. En kan også bruke en bætte med vann og en mindre bøtte oppi, hvis du vil ha en stor islykt. Blir sikkert stilig med rognebær til høst- eller vinterlykt!
:O)

♥ H@rmoni ♥ sa...

..ikke en bætte men en BØTTE altså..

BELLE BLANC sa...

hello Hanne,
thank you for visiting my blog, and I must really say, the world is a small place - Janneke is a real dear blogger and it is so funny that you talked about me and my blog. I hope you and Janneke had a good time and a nice lunch. What have you made so typical norwegian? Your blog is a very beautiful place to stay! I would like to link you if you don´t mind! thank you for your get-well wishes, it´s better now but the cough is hard and lingers! Greetings from Germany to beautiful Norway! Mira...

BELLE BLANC sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
BELLE BLANC sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Blommor och blad sa...

Tack för de vänliga orden om min "kisse".
Börjar längta efter Norge när jag ser dina semesterbilder!

Grattis på födelsedagen, i efterskott!

Kram Susanna

tinemor sa...

Nei, så gøy!!!!
Tusen takk.
Har du en e-mail jeg kan sende adressen min til?
Og gratulere med award!!!
Ha en flott uke!
Klem