onsdag 30. juli 2008

Haiiaaa!

Kung Fu Panda på kino - det driver jeg med for tiden, samt brødskriver, saft, vann, is, skrifting av klær fra badebukse, til badebukse, plukke opp håndklær, mer mat, saft og vann... Puhhh! Det er første gang nå, kl. 23:25, at jeg sitter stille helt for meg selv i dag. Litt deilig...

0fe8d0e9a0 Kung Fu Panda var morsom, spennende, skummel og hadde god moral. Den handlet om den indre kraften - og det er viktig tema å få ut.

Bildet har jeg stjålet fra nettet, som dere skjønner. Ren reklame fra min side.

Jeg har glemt hvordan det er å ha en 5 åring. Det går i et sett....- moro er det lell å ha små tantebarn på besøk og jeg er heldig som har sånne nydelige som jeg kan låne en liten stund.

Jeg skjønner godt at det ikke går an å være på bloggen hele tiden med små barn og dere som har små tenker at "endelig har han blitt 5 - nå er han så stor" :) Vel, vi glemmer og sånn er det bare - og takk for det!

Takk snille bloggevenner for hyggelige kommentarer, jeg skal nok komme til dere igjen :) Til neste gang - kos dere i varmen. Vi gikk akkurat klar av tordenværet som rammet Oslo og nordover i går. Vi så det og det var et fantastisk og litt skremmende skue.

sidhuvud Lenke til  Linnea på landet - som har en mjødurtsaft oppskrift som jeg likte veldig godt og som kanskje svigermor vil bli begeistret for.  Svigermor laget en saft tidligere i sommer av mjødurt, som hun blandet med farris og den ble kjempegod tørstedrikk i sommervarmen. Hos Linnea er en litt annen variant. Enjoy! Mer om Mjødurt finner du her.

I forgot how it was to have a 5 year old in my house. There are so many things to do that I usually don't do anymore :) I have my sisters kids with me this week.  They are so cute and I am a lucky aunt who can borrow them for some days every summer.

5 kommentarer:

Som mine dager er sa...

Takk for reklamen. Her har vi 3 småttiser boende annenhver helg, så dette var et godt tips på videofronten. Selv liker jeg å se tegnefilmer - spesielt Istid med sin utrolig herlige humor - for det er jo familiefilmer mer enn barnefilmer ;-)

Takk for alltid hyggelige kommentarer inne hos meg. Positiv du Hanne ;-)

Klem

Mitt hvite hus sa...

Hei Hanne.=)

Hehe måtte le litt jeg:=) Husker godt den tiden når mine var så små. En følte det litt slik du beskriver det ja.=)
Men koselig abolutt:=)
Herlig å ha tante barn på besøk og kose seg litt ekstra:=)
Ha en hyggelig dag :=)
Klem Kerstin

marga sa...

Have fun with your sisters children.

Tone sa...

Hei Hanne
Noen timer på jobben for å se over og legge til rette for neste ukes store innrykk. Savner deg her !!
Det er meg og kara da, til lunsj. Bilmotor og hvor langt en bil kan gå er ikke mest interessant her i verden, nei da er heller nye typer rosèvin og hvor mange knopper det er på Louise Odier og fantastiske American White en bedre løsning. Men pell deg hit da, så jeg kan ha noen å diskutere hagen med!
Jeg sendte deg bilde av American White på mobil, har du ikke fått den??
Her går det ikke fort i dag kan jeg si......
Kos deg med ungene til søstra di - nyt kaoset, - og ikke minst roen når de sover!
Tone

Evami sa...

Har hørt at Kung Fu Panda skal være gøy ja:) Og litt moral oppi det hele er jo bra,for ungene har godt av å lære seg god moral på en morsom måte:) Heldige du som har tantebarn:) Vi har en,men han bor i Usa,så vi ser ham så utrolig sjelden..

GOdt å få slappet av og ha et lite 5 minutt for seg selv,selv om det er klokka 23.25.. La meg over 24 en dag jeg (Sjeldendt skal jeg love deg) pga at minstemann slo seg helt vrang på sovefronten i varmen og da var det så deilig at det var stilt og rolig i huset:)

Kjekt at dere slapp uværet over Oslo,torden og lyn er skummelt spør du meg.Har respekt for de naturkreftene der:)

Koser oss i varmen,litt kjøligere idag,og det er nesten sånn at det føles kaldt. Blir fort vant til at det skal være:)

Ha en strålende dag Hanne,og nyt hvert lille 5minutt for deg selv:) Er deg vel unt... Klem Eva