torsdag 3. juli 2008

Tattarata - titusen!Wow!

Tenk at telleren har rundet titusen hit. Det er utrolig, siden mars har jeg hatt mye glede av min egen og ikke minst deres blogger og kommentarer som dere legger igjen. Tusen takk for at dere deler biter av livet deres med meg.

Det vil selvfølgelig bli trekning. Det er tradisjonen tro.

En av dere bloggere som legger igjen en kommentar på dette innlegget vil bli trukket ut til å få en gave. Jeg trekker neste torsdag - på min bursdag, 10. juli. Det passer bra! Jeg vil være borte noen dager, så det blir ingen gjenvisitter nå, men senere. Jeg er litt opptatt med å rydde i huset også skjønner dere. Det er godt å få gjort. Vinterens latskap er tema for hele prosessen.While I was out, watching Narnia - Prince Caspian, my blog turned ten thousand hits! Wow. Since beginning of March, I have had great joy of being on my and your blogs. Thank you for sharing comments and glints of your life’s with me.

I will be away for some days. We are going on a little trip. On my birthday - next Thursday, 10th of July I will give away a present to one of the bloggers who leave a comment.

Have a nice weekend.

Greetings Hanne!

38 kommentarer:

Som mine dager er sa...

Gratulerer så mye, Hanne. Da er vi to som har passert den magiske grensen denne uka ;-) Og det snåle er ... ett av mine innlegg denne uka handler om et litt stygt ord, og du verden som telleren tikket etter det. Er ikke verden snål?!

Selv takk for at du deler - alltid hyggelig å stikke innom deg.

Klem fra Marit

Irén sa...

Hei, hei Hanne!

Gratulerer hjerteligst med de TI TUSEN! Fabelaktig! Men ikke så rart da - du skriver så levende :-) Bloggen din er variert og kreativ. Tusen takk for mange gode stunder når jeg leser og koser meg med å se på flotte bilder :-)

Vennlig hilsen Irén
(som er rimelig fersk i Blogglandia)

Elisabeth sa...

Grattis med de 10 000, ikke rart siden du har en kjempeflott blogg.

Jeg lærer selv ennå om disse pelargonfrøene (du spurte jo i bloggen min) Til nå har jeg høstet frø av villartene mine, men ikke av zonaler ennå.

Men så tenkte jeg og spørre deg om noe også(med fare for å virke rasende dum..)*ler* Hvordan får du lagt inn engelsk oversettelse?

Håper du har en deilig ferietur, gleder meg til oppdatering i bloggen etterhvert :)

Minime sa...

Det er virkelig et tegn på at bloggen din blir satt pris på og at du er flink til å besøke andres og legge igjen kommentar. Gratulerer. Klem minime

Anonym sa...

Gratulerer så mye. Det er så koselig å komme på besøk til deg, så de neste 10 000 går nok også fort unna tenker jeg. God sommer!

Anonym sa...

Takk Hanne for at det var du som tok meg med på Sex and the city..filmopplevelsen ville definitivt ikke blitt den samme med noen annen.Jeg elsker alle de små skjulte skuffene i livet ditt,det er endel av deg som gjør deg så ........Have a nice trip.B.Sporadis

Les Cotrions sa...

Ciao! Stunning white rose! I love white flowes!! Have a nice trip!
And happy week end!!!
Hugs
Vale

Hilsen fra landet sa...

Herlig... slik drømmer man jo om da. Jeg skal til en fantastisk cottage garden- inspirert hage her i Norge til helgen - gjett om jeg gleder meg! Skal få tatt noen bilder også selvsagt. God helg! :-)

Tone sa...

fHei Hanne!!
Nyt sommeren,bloggen med tusenvis av fantastiske damer - !!
Kos dere i varmen!

Driver og manner meg opp til på fotballcup,hurra...! -.. og ikke minst- reise fra alle plantene mine!!!Skal jeg sitte der et annet sted mens det bugner over her!!?? 'Så teit å ha så mange roser her når jeg er der.... knis... men jeg får tenke på hvor vakkert det er.

PRøver å rydde litt, pakke litt...har bestemt at S skal være hos svigers på hytta en uke nå, han har det best der, med masse lekekamerater på samme alder og besteforeldre helt fo rseg selv. Han vil det selv også, - vi er ikek spesielt spennende sammenlignet med dem.

Ha det fint!

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
Jepp, jeg er med;) sånne pakker i posten er alltid bare så gøy, og jeg krysser fingrene;)

Ha en flott helg, og kos deg masse i sola!
Klem fra chatrine:)

Evami sa...

Heisann Hanne!
Grattis med 10000 besøkende,WOW for et tall....
Selv aner jeg ikke hvor mange som titter innom,for vi har Mac og da er det ikke enkelt å få lagt inn tellere..

Koselig med tur da:) GOdt å gjøre litt andre ting:)
Nyt godværet,det gjør vi:) Bor under det store treet i hagen med ungene,der er det deilig:)

Nyt helga di Hann,og grattis nok en gang med alle besøkene dine.. De fortjener du:) Klem Eva

Hulda sa...

Gratulerer med 10.000 treff! Det er utrolig artig med mange besøkende. :)

tinemor sa...

Masse gratulere med 10 000 treff!!!
Så bra!
Du, ang. den hyllen.....
Et lite "inside"-tips... ;-)
Det var så gøy å få så mange koselige tilbakemeldinger, så Far og jeg har besluttet på gi bort en hylle til. Den kommer til å bli litt bredere. ,men ligner på den vi gav bort nå. Den blir nok lagt ut på siden min til uken en gang, så føll med!!!!
God helg!

Elisabeth sa...

Frø skal bli.
Bare send meg mailadr din så tar jeg kontakt. Hvis du er bruker på hagegalforumet så kan jeg evt nåes der også f.eks pr pm. Nicket mitt er Lizzi.

Fjordheim sa...

Hei.
Gratulerer med passert 10000 besøk. Det er jo flott.
Takk for koselig hilsen hos meg.
Sommerfugllavendel, så flott navn da. Ja jeg tenkte nok at det var forskjellig, på samme måte som med div andre planter.
Men har lite greie på planter. Og lavendel har jeg bare hatt en av før. Og det var i fjor. Kan en få de til å overvintre?
Håper du har hatt noen fine dager og fått ryddet litt.
VI SNAKKES :)

Valloittava valkoinen sa...

Congratulations for 10000 visitors on your blog!
And wow that white rose is sooo pretty,everyday i watch my white climbing rose that is it in flower!
I have nice trip!!!
Anu

Miamor sa...

Gratulerer med 10 000!
Jeg kommer snart etter!!

gleder meg også til å se Prins Caspian! har vært Narnia-fan siden -83. tenkte vi skulle dra hele familien!
Hva syns du om filmen!! Har sett at de driver å sammenligner den med Ringenes herre! Og det blir jo litt urettferdig syns jeg...det er nok en del flere dollar som er brukt på Ringenes Herre..

Har gått laang fjelltur...5 timer i dag...og er sliten...

ha en god helg!!

Garden Angel sa...

Gratulerer så mye med rundet 10 000besøk!!!!
Og det...bare fra mars!
Duuuu....endelig fikk jeg vite hva de rosetrærne heter også. Hurdalsrose! Det skal jeg jammen huske, og lete etter også!
Har ønsket meg et leeeenge. Men jeg visste ikke hva de het.
Har bare sett de i noens hage:)
Og ja....den nydelige kroken fra "vakre hjem" kunne jeg også tenkt meg!!!!
Håper du har en fin tur!
Linker deg jeg:)
Hilsen meg(",)

borghild sa...

Grattis med 10000! Spennende med trekning, og går aldri av veien for å være med i en slik!:-) Ha en fin tur, kos dere masse! Klem B:-)

idémakeriet sa...

Hej,
Vad roligt att du kommer till skåne.
Kan förstår att mannen och ditt barn det inte är så roligt att mamma sticker iväg och ha det roligt för sig själv.
Åbergs trädgård är en stor plantskola med en annorlunda växt sortiment, de har en liten trädgårdscafe, och sedan har de en visningsträdgård. Jag förstår plöstligt att du inte fick något napp på din sökning på nätet. Jag har skrivit fel nätadress. Det ska vara www.abergsgarden.nu
Hoppas du hittar den nu annars får du höra av dig igen.
Du vet att Ystad ligger väldigt nära Sjöbo? Har du tid och vägarna förbi är du mycket välkommen in min butik, det vore trevligt att träffa dig. Kom bara ihåg mina öppnings tider, de är inte som vanliga butiker, ser i så fall min hemsidan.
Du får ha det så gott på semestern.
Kram Gerda.

MiaMaria sa...

Hej Hanne!

Grattis till dina 10000 besökare...

Och grattis i förskott eftersom du fyller år till veckan.
Hoppas att din dag blir toppen!

MiaMaria

Frida sa...

Hej Hanne!
Gratulerar till dina tiotusen besökare, inte dåligt.
Önskar dig en härlig helg!
Kramar Frida

Stoltzen2012 sa...

Gratulerer med ti tusen treff! :o)

Har dessverre ikke vært ved pc'en denne uken..MIn kjre bror har dradd påferie og da låner vi båten hans..Nesten mulig å være på land i denne varmen..puh.. Så nåhar vi vært så mye i båten at jeg gnger på land ;)
Synd at skolen starter så tidlig da! Her i Bergen starter den 20.. Men hvis vi har de om lørdagen kan det vel ikke være så vanskelig for folk å kjøre inn den helgen?
D kan jo høre litt rundt da.. Det er perfek tfor oss den dagen, for det er den dagen vi forlater Sverige og header hjemover. Kanskje vi kan svippe innom dere uansett? vi får holde kontakten så må du kose deg på bursdagen din! :)

Blommor och blad sa...

Hej, vad kul att bläddra runt i din blogg, verkligen fin!!! Hoppas födelsedagen blir bra och att du får stora paket och mycket tårta;)

Susanna

Nunne sa...

Du store verden...ti tusen...
Jaja, det går fort! Det ser jeg sjøl, det må være mange innom som aldri legg igjen spor etter seg....

Tenk, no er erg også med på skøyen, dette blir spennende...
Ønska deg god søndag og god sommer!
Hilsen fra Nunne..

Hilsen fra landet sa...

Hagen ligger på Skreia ved Mjøsa og er virkelig verdt et besøk! Ang. de hengende kurvene, så ser de egentlig litt "dumme" ut, enda jeg fuglte oppskriften. Man ser fremdeles selve kurven og plantene stikker ut her og der... ikke slik jeg hadde tenkt egentlig. Er visst ikke så lett!!

Fjordheim sa...

Hei. Takk for innformasjonen. Jeg er vokst opp på Jæren o bor nå på indre østlandet. Og det er stor forskjell på vintertemperaturene på de stedene ja.
Kunne tenkt meg å ta lavendelen inn og prøve å få den til å overleve. Men jeg er ikke noe flink med planter, så det spørs om jeg får det til.

HA en flott kveld :)

Helene på Rörvik sa...

Grattis till 10000 besökare! Det är alltid så kul att besöka din blogg och tack för hälsningen du lämnat till mig! Sååå vackra pelargoner du har!
Kram Helene

Helene på Rörvik sa...

Jag var inne och kikade på din andra blogg med pelargonerna! :)
Kram Helene

Mia sa...

Grattis med 10.000 besøkende. Det er mange, det! Og bloggen din er jo en glede å besøke. Jeg skal legge deg i linklisten min, jeg også. Slik at jeg finner lettere fram til deg. Kos deg på tur og med gjøremålene dine.

Mitt hvite hus sa...

Gratulerer så masse med alle besøkende.=) Skjønner godt for du har en kjempekoselig blogg:=) Kos deg masse på ferien din:=)

Ps: naboen skal flytte så har hun ikke plass til alt, dermed tenkte hun på meg for de hun visste at jeg satte pris på det. Er ganske trist for at hun skal flytte:=)
Men det blir ikke så langt fra oss da heldigvis.

Klem fra Kerstin

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Grattis till besökartalet! Jag vill se båda de filmerna du nyss sett, tror de är bra.
Vad gillar du Stieg Larssons böcker förresten? Har inte läst men blev imponerad av att se dem överallt när vi var i Frankrike nyss, hans Millenium-serie är jättepopulär där också.

liven sa...

Gratulerer med 10 000...........
Ikke verst du og kjempegøyt!!
Ha en fin tur:O)

♥ H@rmoni ♥ sa...

Grattis, Hanne!
:O)
Flott bilde fra Vakre hjem- lekkert!
Håper du har hatt en fin tur og at bursdagen blir strålende!
:O)

Tulip sa...

Gratulerer med 10 000!!
Ikke verst det!

Du får ha en fin bursdag 10. Juli, og feire uten måte!

God sommer...

ChatrinesLiving sa...

Hehe, jeg selger ikke noen tildaer, for mye pirk-arbeid;) Men PrinsesseElin (eller prinsessas lille verden) selger tildaer:) Å hun har nett butikk også. Linken hennes finner du jo i min blogg:)

Finfin dag til deg, nyt sola!
Klem fra chatrine:)

janne - kathrine sa...

Gratulerer med dagen den 10. juli og grattis med 10.000 tallet på telleren ;-)
Blir gjerne med på en liten premietrekning :-)

Går det bra med ryddingen? Har du fått det slik som på bildet fra Vakre Hjem ennå - eller, trenger kanskje et par dager til....

Evami sa...

Heisann!

Nå er det ferietid på oss også:) Imorra går turen mot Danmark,og gjett om vi gleder oss:) Så det er ikke sikker jeg får kommet innom deg og ønsket deg en fantastisk bursdag imorra... Regner med at dine kjære vet å sette pris på deg:) DIn lille omtenksomme datter har vel allerde pønsket ut en overaskelse til mamma`n sin:)

Stor klem tild eg Hanne fra meg:)