torsdag 31. juli 2008

Valgets kval

 

thumbnail Etter år med nedbetaling av lån ser det ut som om lånet har en ende :) Nå vurderer vi å kjøpe hytte. Vi er litt usikre på hva vi egentlig er ute etter. Vi har flere hytter på hånden. 

 

Alternativ 1:

Denne hytten har alle fasiliteter, men noe umoderne gulv og litt kald trekk i veggene ved spesielt kalde vintere. Ligger idyllisk ved et lite tjern. Utbedring av vei må påregnes. Hage er noe opparbeidet. Deilig veranda på vestsiden av huset.

w-lymepark-property_image

 

index_banner  

Alternativ 2:

Praktisk liten jakthytte. Ligger i gåavstand til liten, idyllisk landsby. Må påregnes noe utbedring av tak i løpet av de nærmeste årene. Har noen problemer med lekkasje i vinduene - ellers i tipp topp stand. Bad i bakgården.

 

Alternativ 3:

Eldre hytte med pent opparbeidet hage. Ligger flott og landlig til,  ingen innsyn fra naboer. Toalett og sanitærforhold må muligens utbedres avhengi av standard som ønskes. Alternative kloakkløsninger kan vurderes.

south_front_spring2

Jeg synes det er KJEMPEVANSKELIG å velge. God helg :)

We have been thinking about buying a cottage - small house for the vacations. There are three candidates. I think it is hard to decide and choose between these summerhouses. Have a great weekend :)

5 kommentarer:

Jorunn sa...

Ja fy søren, jeg skjønner at du har problemer med å velge her altså!! Men jeg tror jammen jeg hadde tatt alternativ 3. Der er det nok av rom til venner og kjente som kan være med på dugnaden med kloakkanlegget ;0)

Jorunn sa...

Du har et poeng der altså... Hvis de skulle trives for godt der er det nok masse andre prosjekter du kan sette de i gang med! La dem jobbe, mens du sitter i sola og koser deg, da blir de nok snart lei og reiser hjem ;0)

Tone sa...

Hanne, jeg kan ikke forstå annet enn at dere bør gå for valg 1 og 2 - hvorfor nøye seg med en liksom?
Da har du sommerbolig/vinterbolig, og kan flytte rundt etter behov og når du kjeder deg ett sted, dra til det andre. Det ville jeg gjort.
Vi med offentlige lønninger må da kunne unne oss såpass sier nå jeg.
Tone

Tone sa...

....eller dere kan låne hytta vår - der kloakkanlegget er helt oppdatert. Back to nature, kan man si.
I tillegg er doen dritfin.
.....:-)

Evami sa...

For noen valg dere har da:) Blir vanskelig å bestemme seg skjønner jeg!!!! Men alle har jo noe positivt ved seg.. Vet ikke helt hva jeg hadde valgt jeg,for jeg ønsker meg hytte på fjellet:)

Dere får ha lykke til med valget og så deilig å se slutten på lånet,vårt bare øker... Ganske nyetablerte vi:) Begge leide før vi kjøpte her,men vi er glade for hver ei krone vi har i lån,for huset er vårt(og litt banken sitt da)

Ha en flott dag:) Her er det overskya og det er faktisk litt deilig:) Klem Eva