tirsdag 11. mars 2008

MER OM GÅRDEN VÅR

Gammelt skjul og nytt skjul - ganske stor forskjell. Jeg hadde nesten glemt hvordan det så ut før. Morsomt å se så lenge etterpå.

6 kommentarer:

Anette sa...

Så flott gård dere har :)) Det er min drøm, å få meg en egen gård med stor hage og mange dyr. God tid til å male og dyrke hobbyer. Må bare vinne i lotto først HIHI ;)

Min verden sa...

Ja, jeg har det bra her - men det kreves tålmodighet, penger, tålmodighet, penger, tålmodighet... Du skjønner...? Det er deilig om sommeren, men desto mer å gjøre om vinteren. Bæring av ved, parafin osv. Huset snakker jeg ikke om lenger. Jeg har bestemt meg for å glede meg over det som er fint - istedenfor å irritere meg over det som er stygt. Takk for hyggelig kommentar. Det er koselig. Hanne

Hulda sa...

Så koselig det så ut hos dere. :) Tusen takk for hyggelige ord inne hos meg. :) :)

Helene S sa...

Tusen takk for koselig kommentar hos meg.
Har nok ikke vært innom denne bloggen før, men jeg kommer igjen:0)

Randi sa...

Utrolig koselig bur dere har satt opp. Var stor forskjell fra det forrige. Tenk hvilken historier som ligger i et sånt hus. De koppene var kjempefine, du er virkelig heldig som har muligheten til å finne sånne små skatter.


Ha en flott dag.

Tone sa...

Ikke bare er det nye skjulet fint - det går utmerket an å sitte på langbord der inne og spise helstekt lammelår og drikke rødvin også! Og jeg gjør det gjerne igjen!
Et skjul kan brukes til så mangt!
Tone