søndag 30. mars 2008

SØNDAG - SØNDAG - DRITTVÆR

Frosken fra Ystad er i ferd med å komme til overflaten igjen. Han har hatt en tøff vinter med regn, frost og nå i det siste snø helt opp til halsen...

Det er dumt å irritere seg over været, men nå synes jeg det tærer på... Hagearbeidet, det er det som drar. Jeg skulle gjerne gjort noe ute. Mannen min overrasket meg i dag igjen med støvsuging på morgenen. Jeg liker å sove og han er oppe i otta. Jeg får litt dårlig samvittighet, men samtidig er det veldig unødvendig. Min mann er ikke ute etter det. Det hjelper litt på humøret at det ikke ligger hundedotter overalt.
Til slutt legger jeg ved et bilde av mamma sin kaktus som jeg fikk på mobilen. Hun måtte sikkert sende et bilde siden jeg er så langt unna og ikke kan komme å se selv. Nå skal jeg bake ut brød av en deig som mannen min ordnet før jeg var ute av sengen. God søndag.


5 kommentarer:

NinaS sa...

Da oppdaget jeg enda en flott blogg! ;)
Utrolig at det er mulig å finne så mange like interesser og synspunkter hos en fremmed mange mil unna!
Har nemlig lest over hele bloggen din, og smilt gjentatte ganger om hemmelig serviett-samling, lovnaden om ingen nye bøker før de gamle er lest. At pocket-bøker egentlig ikke er bøker, SV, hage og interiør!

Samler litt på pelliser (pelargonia) som går i rosa-hvit og passer til min beherskede shabby-skandinavisk-fransk stil (det var det å kunne sette ett skikkelig navn på den da... Vennene mine kaller den bare Nina-stilen)

Ellers venter jeg sårt på våren som begynner å titte frem i skråninger og på fremsiden av huset. Skal flytte halv hagen før midten av juni, så jeg blir ikke arbeidsledig med det første....

Ønsker deg en flott søndag!

Mvh.
NinaS
hagegal romsdaling i Trøndelag.

Berit sa...

Du det er da herlig å stå opp når noe av husarbeidet er gjort.
Imponert av mannen din som har satt brøddeig!! Det har sldri skjedd her, men klager slett ikke.
Jeg våknet til nykokt kaffe, og oppvasken var tatt etter besøket i gårkveld!! Herlig!
Nydelig kaktus, en hvit har jeg aldri vært eiger av. Har en rød som kommer trofast.
Koselige ting du hadde kjøpt deg, av og til trenger man noe man ikke trenger... Ikke sant?

Ha en fin søndag.

chatrine sa...

Heihei!
Denne våren ja... det varer å rekker før den kommer. Her snør det stadig, og fordi påsken var tidlig i år, så trur vi jo at våren også automatisk skal komme tidlig.
Her er faktisk akkurat frokosten(!) inntatt, har vært veldig lat i dag ja...
Og det skal jeg fortsette med;)
Ha en fin søndag!
Klem fra chatrine:)

Anne Lise sa...

Så flink du er som får til så mye fint! Mamma er imponert over hva du får til. Yngvar er også veldig flink. Og det er jo veldig hyggelig å gjøre ting for hverandre som en vet at det blir satt pris på.Som f.eks. at Yngvar setter brøddeig og vasker, og du baker boller til han. Du er jo også så flink til å gjøre det hyggelig inne. Brenner lys, og dekker hyggelige bord. Kaktussen var ment for å glede deg siden du er så glad i fine blomster og bilder av blomster. Håper dere har hatt det hyggelig i dag. Klem fra mamma

~♥~ Monica S sa...

HVA heter kaktusen til mamma'n din??

stave67@hotmail.com for svar ;-)