tirsdag 2. august 2011

Fredholms besøkshage II

Jeg har noen hagefavoritter i verden og en av dem er Helen Fredholm. Det er fordi alt gjøres så elegant – og det nyrehabiliterte drivhuset er intet unntak. Dette er alle hageeieres drøm – tror jeg. Det er iallefall min. Det var nydelig – og putevaret tror jeg hun har brodert selv. Det ville iallefall ikke forundre meg. 
imageimage
imageimage_thumb7
Pelargoniaene hadde fått en plass inne i drivhuset. De hadde sliti litt med alt vannet fra oven – og de har det nok deilig og varmt inne i det vakre drivhuset. Det var en deilig runde i hagen – og jeg har mer. Kanskje blir det mer å vise. Vi får se!

3 kommentarer:

Fru.Underberget sa...

Ut fra de to innleggene om Fredholms besøkshage skjønner jeg at jeg må ta meg en utflukt til Toten en gang:-) Kjempefine bilder. Jeg minnes at jeg har lånt boken hennes på biblioteket en gang, men det er jo noe helt annet å få se og oppleve en slik hage selv.
Ps. ang frøene har jeg studert hostaene mine, de er i ferd med å avblomstre men jeg finner ingen frø...
Ha en fin kveld!

Mathildes Eden sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Mathildes Eden sa...

Dette så utrolig koselig ut! Terrakotta-gulv under sarte pelargonier! Sukk! Noe å lengte til. PS. Takk for besøket hos meg. Forsto det slik at du ville legge deg som følger hos meg, men ser at du ikke er her. Det har vært utrolig mye tull med bloggen min i det siste. Uansett, velkommen skal du være!