onsdag 3. august 2011

Fredholms besøkshage III–orker dere en til?

En, to, tre – og det fjerde følger gjerne med… Det kan hende, fordi det er utrolig morsomt å ha noe virkelig pent å blogge! Hagen min er ikke bloggemateriale om dagen, for å si det mildt. 

Det som slår meg med plantingen hennes er at det er enkelt – i den forstand at hun gjentar de samme plantene mange ganger, men plantene er overdådige og får godt stell. Dessuten har hun lagt mye jobb i å få til gode samplantinger.
image image
image image
Det er morsomt å se hvordan hagen forandrer seg fra år til år – alt etter som forholdene har vært. Sånn er det med hage. Det blir litt forskjellig fra år til år. Naturen har sitt å si. 
Huset, tomta og sitteplassene gjør at dette er en veldig trivelig hage å besøke – selv for min mann og mitt barn. Barnet uttalte (nokså nesevist vil jeg si); “å, mamma – kan ikke vi også få en sånn hage”… Det er av sine egne man skal ha det – og hva er det den ungen tror at jeg forsøker på????? Jo, nettopp dette! Smilefjes som blunker

3 kommentarer:

Herman Grans ♥ sa...

Kjempefin hage! Veldig flott når alle plantane er så store :)
God sommer! Hilsen Grete

Fru.Underberget sa...

Nydelig! Så gøy at ungen også lot seg begeistre over en vakker hage! Med tiden får vi håpe at de skjønner at vi har det fint i hagene våre hjemme også:-)

Torill sa...

Dette tåler eg å sjå ein million gongar. Heilt fantastisk og veldig inspirerande.