mandag 15. august 2011

Hva skulle man gjort uten nye høstblomster?

image Kanskje bare latt det være? Noen krise er det ikke akkurat – verdenssituasjonen tatt i betraktning. 

Jeg fikk et akutt behov for noe glede i hverdagen og ingenting er bedre enn noen nye planter. Jeg satt en skikkelig samling på trappa for at de kanskje kan ta fokuset bort fra det som er elendig i resten av hagen. Det har regnet bort, rett og slett.

Uansett – små problemer, men litt glede med Calluna, Hebe og Krysantemum på trappa når høstmørket skrider frem. De vil glede oss helt til frosten kommer.
image image image

7 kommentarer:

sologbolig sa...

Herlig med litt nytt av blomster. Her trengs det også litt påfyll, men nå pøsregner det så det frister ikkje heilt å vere ute i hagen. De høge staudene ligger langflate !!
Men vi må nå håpe på litt flere fine dager. Klem

Mari Anne sa...

Å-jeg klarer bare ikke la være å si det. Det finnes så mange vakre høststauder, men de er vanskelig å få tak i fordi kundene ikke er i hagesentret når de blomstrer. Derfor blir de ikke tatt inn. Frø eller bytte er ofte eneste løsning.

Rebekka :o) sa...

Ja høstblomster er flott.
Jeg har og gått til innkjøp av høstblomster, blir liksom lei av sommerblomstrene når august er her.
Ønsker deg en flott dag vidre :o)
Klem

liven sa...

Blomster må vi ha Hanne!!
Vi får bare sette dem under tak når været blir for dårlig :o)
Nydelige blomster hos deg !!

Kari sa...

Herlig med høstblomster også - jeg venter på Asters i staudebedet nå. Storkenebben du spurte om på bloggen min heter Rozanne. Den er litt "stenglete" men veldig fin i fargen og den har blomstret i over en måned. Kan absolutt anbefales.
Ha en fortsatt fin sommerdag :)

Caroline sa...

Så flotte høstblomster du hadde skaffet deg!
Ja,denne sommeren er det mye som har regnet bort...
Jeg kjøpte meg netopp en syrinhortensia "Limelight" som blomstrer nå,kan tro den lyser flott opp i hagen,den gir meg glede,rett å slett;)Må se å ¨å tatt noen bilder av den snart...Ellers er det like før høstormedruene(klaseormedruene) blomstrer og høstastersene...Men må og få kjøpt meg noen crysantemum og noe lyng,nydelige høstfarger:)
Ønsker deg en fin uke!
Klem Caroline

Anne Lise sa...

Så fine blomster du har kjøpt:))