mandag 1. august 2011

Mandagstema–sammen, den perfekte bryllupsbilen!

Den perfekte bryllupsbilen syntes som et godt tema for Petunias mandagstema – sammen. Feiring av kjærligheten som manifestes gjennom et giftemål.

Vi skulle besøke en kirke – og den var opptatt med bryllup. Istedefor å gå i kirken tok jeg bilder av bilen som sto utenfor. Bilen var selvsagt en gammel Mercedes – og den var pyntet som brudens brudebukett.
image
Det var buksbom rundt antennen og det var ringer både i antenne og i hattehylla. Selvsagt var det blandet inn Myrth – som jeg mener representerer uskyld. Hvor uskyldig bruden var sier soga ingenting om – ikke veldig uskyldig kanskje, i ordets rette forstand – siden sønnen var med i bryllupet. Vakker var hun iallefall. Bilen også – og regn fikk hun i sløret da alle sluser åpnet seg i det brudeparet kom ut av kirken..…

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så kjempekoselige bilder!:) Jeg ønsker deg en kjempefin mandags kveld, og ei kjempefin uke!:)

Rebekka :o) sa...

Så stilig bil da, heldig brud som fikk ankomme kirken i en slik.
Tipper det var en eventyrlig dag for dem.
Ønsker deg en flott uke :o)

Mariane sa...

Meget smuk dekoration !! ^¿^

Inge sa...

Flot pyntet bil.. :-)

Petunia sa...

Så lekkert!!
Takk for ditt bidrag på Mandagtema denne uken! Jeg tenkte det var et fint tema også med hensyn til det som hendte 22. juli, men jeg ville ikke fokusere så mye på det i teksten. Samhold er viktig!!
Jeg har en litt dårlig nyhet til alle dere Mandagstemabloggere. Jeg har vel kjent på denne følelsen lenge og den ble enda sterkere i ferien og det er vel bare til å innrømme at jeg ikke er motivert eller klarer å følge opp alle utfordringene mine. Tiden strekker ikke til og jeg får ikke kommentert hos dere alle, noe som jeg synes dere så inderlig vel fortjener og jeg er litt slik at når jeg ikke kan gjøre en ting 100 %, så blir det helt feil. Jeg har derfor bestemt meg for å slutte med Mandagstema, MEN jeg vil gjerne høre om du eller noen andre kan overta stafettpinnen og holde Mandagtema på deres egen blogg. Det er så mange som er glad i denne utfordringen og hvor det å få en oppgave å løse, gir inspirasjon til å ta bilder – noe som er meningen med Mandagstema.
Gi meg beskjed om du kunne tenke deg å være vert for Mandagstema:)

SigridfraEnget sa...

For et flott bilde til temaet! Mitt i blinken!